مقاله یادداشت فنی: اولویت بندی بهره برداری از معادن سرب و روی زیرزمینی متروکه استان یزد با استفاده از روش تسلط تقریبی ۳


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله یادداشت فنی: اولویت بندی بهره برداری از معادن سرب و روی زیرزمینی متروکه استان یزد با استفاده از روش تسلط تقریبی ۳ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یادداشت فنی: اولویت بندی بهره برداری از معادن سرب و روی زیرزمینی متروکه استان یزد با استفاده از روش تسلط تقریبی ۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یادداشت فنی: اولویت بندی بهره برداری از معادن سرب و روی زیرزمینی متروکه استان یزد با استفاده از روش تسلط تقریبی ۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یادداشت فنی: اولویت بندی بهره برداری از معادن سرب و روی زیرزمینی متروکه استان یزد با استفاده از روش تسلط تقریبی ۳ :

مقاله یادداشت فنی: اولویت بندی بهره برداری از معادن سرب و روی زیرزمینی متروکه استان یزد با استفاده از روش تسلط تقریبی ۳ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی معدن از صفحه ۶۷ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: یادداشت فنی: اولویت بندی بهره برداری از معادن سرب و روی زیرزمینی متروکه استان یزد با استفاده از روش تسلط تقریبی ۳
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اولویت بندی
مقاله بهره برداری
مقاله معادن سرب و روی
مقاله متروکه
مقاله روش تسلط تقریبی ۳
مقاله استان یزد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله به منظور اولویت بندی بهره برداری از ذخایر سرب و روی استان یزد، تعدادی از معادن متروکه و پتانسیل های معدنی سرب و روی مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور، اطلاعات عمومی ۲۱ معدن شامل فاصله تا جاده اصلی و کیفیت راه ها، کارهای معدنی انجام شده درگذشته، عیار و کانی شناسی ماده معدنی استخراج شده است. سپس به منظور تعیین و اولویت بندی بهره برداری و سرمایه گذاری، از روش تصمیم گیری چندمعیاره تسلط تقریبی ۳ استفاده شده است. نتایج این بررسی نشان داد که معادن تاج کوه، دره زنجیر و مهرجرد به ترتیب دارای بالاترین اولویت و قابلیت سرمایه گذاری در استان یزد می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.