جداسازی سویه های مختلف لاکتو باسیلوس ها از محصولات لبنی شهرستان جهرم و تاثیر متقابل آنها بر باکتری های مهم بیماری زای روده و معده


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی سویه های مختلف لاکتو باسیلوس ها از محصولات لبنی شهرستان جهرم و تاثیر متقابل آنها بر باکتری های مهم بیماری زای روده و معده دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی سویه های مختلف لاکتو باسیلوس ها از محصولات لبنی شهرستان جهرم و تاثیر متقابل آنها بر باکتری های مهم بیماری زای روده و معده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی سویه های مختلف لاکتو باسیلوس ها از محصولات لبنی شهرستان جهرم و تاثیر متقابل آنها بر باکتری های مهم بیماری زای روده و معده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی سویه های مختلف لاکتو باسیلوس ها از محصولات لبنی شهرستان جهرم و تاثیر متقابل آنها بر باکتری های مهم بیماری زای روده و معده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: اثر سویه های لاکتو باسیلوس ها (و متابولیت های آن ها) در محصولات لبنی به عنوان پروبیوتیک روی باکتری های پاتوژن ثابت شده است. هدف از این مطالعه جداسازی لاکتوباسیلوس ها از فرآورده های لبنی (ماست، پنیر، شیر، کشک و دوغ) و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها علیه باکتری های پاتوژن (اشریشیاکلی، سالمونلاتیفی موریوم و هلیکوباکترپیلوری) بود.روش بررسی: نمونه های لبنی جمع آوری و در محیط کشت پپتون براث تهیه رقت گردید. برای جداسازی لاکتوباسیلوس ها رقت ها بر روی محیط کشت MRS Agar کشت داده و به مدت ۴۸-۷۲ ساعت در شرایط بی هوازی و در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد گرمخانه گذاری گردید. شناسایی لاکتوباسیلوس ها بر اساس رنگ آمیزی، مورفولوژی، محیط کشت، خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیکی صورت گرفت. اثر بازدارندگی لاکتوباسیلوس های جدا شده روی رشد باکتری های پاتوژن با دو روش چاهک و دیسک صورت گرفت.یافته ها: از ۵۰ نمونه لاکتوباسیلوس جداشده از فرآورده های لبنی (شامل ۱۱ گونه لاکتوباسیلوس تعیین هویت شده) ۱۹ مورد، دارای اثر بازدارندگی رشد علیه باکتری های پاتوژن سالمونلا تیفی موریوم، اشریشیا کلی و هلیکوباکتر پیلوری بود. بیشترین سویه های شناسایی شده دارای اثر بازدارندگی، لاکتوباسیلوس بولگاریس، لاکتوباسیلوس سالیواریوس و لاکتوباسیلوس دلبروکی بود.نتیجه گیری: با توجه به این تحقیق برخی از سویه های لاکتوباسیلوس جدا شده از فرآورده های لبنی برای درمان اسهال و سایر بیماری های گوارشی می تواند مناسب باشد. همچنین اگر از این باکتری ها در محصولات لبنی استفاده شود در پیشگیری و درمان سودمند می باشد.

کلید واژه: لاکتوباسیلوس، فرآورده های لبنی، سالمونلا تیفی موریوم، اشریشیاکلی، هلیکوباکتر پیلوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.