اثر محلول اوره – ملاس بر میزان مواد مغذی پس چر زراعت جو و عملکرد گوسفند داشتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول اوره – ملاس بر میزان مواد مغذی پس چر زراعت جو و عملکرد گوسفند داشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول اوره – ملاس بر میزان مواد مغذی پس چر زراعت جو و عملکرد گوسفند داشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول اوره – ملاس بر میزان مواد مغذی پس چر زراعت جو و عملکرد گوسفند داشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول اوره – ملاس بر میزان مواد مغذی پس چر زراعت جو و عملکرد گوسفند داشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۰

این پژوهش برای بررسی امکان بهبود ارزش غذایی پس چر مزرعه جو طی دو سال متوالی انجام گرفت. در سال ۱۳۷۸، پس از برداشت محصول ۲۷ کرت آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با روش فاکتوریل، با نه تیمار (محلول حاوی صفر، ۲.۵ ‎و پنج درصد اوره هر کدام با صفر، سه و شش درصد ملاس) در نظر گرفته شد. در پنج مرحله زمانی قبل و بعد از محلول پاشی از هر کرت نمونه برداری و ترکیبات شیمیایی آن تعیین شد. در سال ۱۳۷۹، پس از برداشت محصول جو در چهار هکتار از مزرعه چهار تیمار (محلول ۲.۵ درصد اوره، ۲.۵ درصد اوره + سه درصد ملاس، پنج درصد اوره، پنج درصد اوره + سه درصد ملاس) اجرا شد. مواد آزمایشی با آب مخلوط و بر روی پس چر پاشیده شد. تعداد ۴۸ راس میش نژاد شال در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تیمار آزمایشی توزیع و به مدت ۵۰ روز چرا شدند. نتایج آزمایش اول نشان داد که پروتئین خام پس چر جو در تیمار حاوی اوره – ملاس بیشتر بود (P<0.05). میزان الیاف خام در تیمار حاوی شش درصد ملاس کمتر و خاکستر خام در بعضی از تیمارها بیشتر بود (P<0.05). در آزمایش دوم، وزن زنده گوسفندان در پس چر محلول پاشی شده روند افزایشی طبیعی داشت. تعداد بره نوزاد در تیمار پنج درصد اوره + سه درصد ملاس، به دلیل دوقلوزایی، نسبت به سایر تیمارها ۲۵ درصد بیشتر بود. باتوجه به نتایج این آزمایش به نظر می رسد که می توان ارزش غذایی پس چر جو را با محلول پاشی مخلوطی از اوره و ملاس افزایش داد و موجب افزایش میزان بهره گیری در میش های چراکننده این پس چر را فراهم نمود.

کلید واژه: اوره، ملاس، پس چر، مزرعه جو، گوسفند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.