مقاله اثر مقادیر مختلف بقایا و سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم گندم (.Triticum aestivum L) دیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر مقادیر مختلف بقایا و سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم گندم (.Triticum aestivum L) دیم دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر مقادیر مختلف بقایا و سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم گندم (.Triticum aestivum L) دیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مقادیر مختلف بقایا و سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم گندم (.Triticum aestivum L) دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر مقادیر مختلف بقایا و سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم گندم (.Triticum aestivum L) دیم :
مقاله اثر مقادیر مختلف بقایا و سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم گندم (.Triticum aestivum L) دیم که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: اثر مقادیر مختلف بقایا و سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم گندم (.Triticum aestivum L) دیم
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم دیم
مقاله عملکرد دانه
مقاله مقادیر مختلف بقایا و کود نیتروژن
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر مخلوط کردن مقادیر مختلف بقایا و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم گندم دیم، آزمایشی در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز (باجگاه) در قالب طرح کرت های نواری خرد شده با چهار تکرار انجام شد. کرت های عمودی شامل دو رقم گندم رایج منطقه (آذر ۲ و نیک نژاد) و کرت های افقی شامل سه میزان بقایا (صفر، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار) و کرت های فرعی سه میزان نیتروژن (صفر، ۳۵ و ۷۰ کیلوگرم در هکتار) می باشد. نتایج نشان داد که در مواردی که بقایا به صورت ۱۰۰ درصد به خاک اضافه می شود، بایستی میزان نیتروژن بکار برده شده نیز متناسب با افزایش بقایا اضافه گردد. با افزایش میزان نیتروژن در هر دو رقم تعداد سنبله بارور، تعداد دانه در سنبله، تعداد دانه در هر بوته و وزن هزار دانه متناسب با افزایش بقایا زیاد گردید. در مواردی که بقایا به صورت ۱۰۰ درصد به کار برده شود، ولی میزان نیتروژن مصرفی متناسب با آن نباشد، در هر دو رقم کاهش معنی داری برای اجزا عملکرد رخ می دهد. در مواردی که بقایا به صورت ۱۰۰ درصد به کار برده شود و از طرف دیگر، میزان نیتروژن مصرفی نیز متناسب با افزایش بقایا باشد گیاه می تواند حداکثر بهره لازم را از رطوبت کسب نماید. در این مطالعه رقم آذر ۲ همراه با کاربرد ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار بقایا و ۷۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار به عنوان تیمارهای برتر معرفی گردید. عملکرد دانه رقم آذر ۲ به صورت معنی داری بالاتر از رقم نیک نژاد بود. عملکرد دانه ضریب همبستگی مثبتی با تعداد سنبله بارور، تعداد دانه در سنبله، تعداد دانه در بوته، عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.