مقاله ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط نخود سیاه و جو


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط نخود سیاه و جو دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط نخود سیاه و جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط نخود سیاه و جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط نخود سیاه و جو :

مقاله ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط نخود سیاه و جو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۱ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط نخود سیاه و جو
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کشت مخلوط
مقاله جو
مقاله نخودسیاه
مقاله عملکرد علوفه
مقاله کیفیت علوفه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر نسبت های اختلاط جو (Hordeum vulgare) و نخودسیاه (Cicer arietinum L.) در تولید علوفه سبز تحت شرایط دیم، یک آزمایش مزرعه ای در مزرعه تحقیقاتی پردیس کشاورزی دانشگاه تهران (واقع در کرج) در سال زراعی ۸۳-۱۳۸۲ انجام شد. برای این منظور از طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و ۱۱ تیمار استفاده شد. تیمارهای آزمایش از ترکیب فاکتوریل تراکم های نخود (۱۰۰%، ۷۵% و ۵۰% کشت خالص) و جو (۱۰۰%، ۷۵% و ۵۰% کشت خالص) حاصل شدند. علاوه بر این دو تیمار کشت خالص نخود و جو نیز به عنوان شاهد کشت گردید. در این آزمایش بذر جو رقم والفجر و نخود اکوتیپ ۴۳۲۲ به طور همزمان با رعایت نسبت های اختلاط مورد نظر کشت شدند. پس از برداشت علوفه سبز، عملکرد کمی و کیفی علوفه جو و نخود در کشت خالص و مخلوط مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که عملکرد علوفه نخود و جو تحت تاثیر تیمار نسبت اختلاط قرار گرفت .(P<0.01) از نظر عملکرد علوفه نخود، بین تیمارهایی که تراکم نخود در آنها ۱۰۰% بود و هچنین از نظر عملکرد علوفه جو بین تیمارهایی که دارای تراکم ۱۰۰% جو بودند تفاوت معنی داری وجود نداشت. در میان تیمارهای مخلوط نسبت اختلاط جو ۱۰۰%- نخود۱۰۰ % با تولید ۲۹۸۱ کیلوگرم در هکتار بیشترین ماده خشک علوفه را به خود اختصاص داد. بررسی کیفیت علوفه نشان داد کلیه صفات کیفی به غیر از کربوهیدرات های محلول تحت تاثیر تیمار نسبت اختلاط در کشت مخلوط قرار گرفته و معنی دار شدند. اگرچه بیشترین عملکرد پروتئین (۳۵۸۵ کیلوگرم در هکتار) از تیمار ۵۰% جو۰۵ % نخود بدست آمد ولی با تیمار جو ۱۰۰%- نخود۱۰۰ % که ۳۱۸۴ کیلوگرم در هکتار پروتئین تولید نمود در یک گروه آماری قرار داشت. از طرفی با افزایش نخود به سیستم کشت جو، همواره درصد خاکستر (مواد معدنی موجود در علوفه) و فیبر خام بهبود یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.