مقاله بررسی تاثیر و مقایسه استفاده از وسایل داخل دهانی (پالاتال کریب) و نیز رفتار درمانی (مزه بد طعم و تقویت مثبت) در کنترل عادت مکیدن انگشت در کودکان ۱۲ ـ ۶ ساله


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر و مقایسه استفاده از وسایل داخل دهانی (پالاتال کریب) و نیز رفتار درمانی (مزه بد طعم و تقویت مثبت) در کنترل عادت مکیدن انگشت در کودکان ۱۲ ـ ۶ ساله دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر و مقایسه استفاده از وسایل داخل دهانی (پالاتال کریب) و نیز رفتار درمانی (مزه بد طعم و تقویت مثبت) در کنترل عادت مکیدن انگشت در کودکان ۱۲ ـ ۶ ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر و مقایسه استفاده از وسایل داخل دهانی (پالاتال کریب) و نیز رفتار درمانی (مزه بد طعم و تقویت مثبت) در کنترل عادت مکیدن انگشت در کودکان ۱۲ ـ ۶ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر و مقایسه استفاده از وسایل داخل دهانی (پالاتال کریب) و نیز رفتار درمانی (مزه بد طعم و تقویت مثبت) در کنترل عادت مکیدن انگشت در کودکان ۱۲ ـ ۶ ساله :

مقاله بررسی تاثیر و مقایسه استفاده از وسایل داخل دهانی (پالاتال کریب) و نیز رفتار درمانی (مزه بد طعم و تقویت مثبت) در کنترل عادت مکیدن انگشت در کودکان ۱۲ ـ ۶ ساله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان از صفحه ۳۵ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر و مقایسه استفاده از وسایل داخل دهانی (پالاتال کریب) و نیز رفتار درمانی (مزه بد طعم و تقویت مثبت) در کنترل عادت مکیدن انگشت در کودکان ۱۲ ـ ۶ ساله
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عادت مکیدن انگشت
مقاله اپلاینس داخل دهانی
مقاله پالاتال کریب
مقاله رفتار درمانی
مقاله مزه بد طعم روی ناخن ها
مقاله تقویت مثبت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: عادت مکیدن انگشت به مدت طولانی ممکن است عوارض ناخوشایندی بر تکامل دندانی اسکلتی، اجتماعی، فیزیکی، روحی و گفتاری کودک بر جای گذارد. هدف از پژوهش حاضر، بررسی تاثیر اپلاینس داخل دهانی (پالاتال کریب) و رفتار درمانی (مزه بد طعم و تقویت مثبت) در کنترل عادت مکیدن انگشت در کودکان ۱۲ـ ۶ ساله بود.
مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینی، ۲۹ کودک که جهت درمان عادت مکیدن انگشت مراجعه کرده بودند، پس از جمع آوری اطلاعات زمینه ای و معاینه دهان و دندان، به صورت تصادفی وارد دو گروه شدند. گروه اول برای ۴ ماه مورد درمان با اپلاینس (پالاتال کریب) قرار گرفته، ۱ ماه پیگیری شدند؛ گروه دوم مورد رفتار درمانی شامل مزه بد طعم روی ناخن ها و تقویت مثبت قرار گرفتند و در آنان برای ترک عادت مکیدن انگشت در شب از باندهای دست یا دستکش استفاده شد. داده ها با آزمون های آماری Mann-Whitney و Wilcoxon با درنظر گرفتن سطح اطمینان ۰۵/۰ تجزیه و تحلیل آماری شد.
یافته ها: ۴ ماه پیگیری نشان داد که درمان با اپلاینس در توقف عادت روز به نسبت (حدود ۵۰ درصد) و در توقف عادت شب، بیشتر از روز موثر بود (حدود ۷۹ درصد). اثربخشی پالاتال کریب با گذشت زمان کاهش یافت. اثر بخشی رفتار درمانی بیشتر در کنترل عادت مکیدن انگشت در روز بود (حدود ۸۷ درصد) و البته در شب نیز به نسبت موثر بود (حدود ۵۰ درصد). مقایسه نتایج درمان ماه های ۱، ۲، ۳ و ۴ به طور جداگانه، در عادت شب و روز در دو گروه هیچ تفاوت معنی داری نشان نداد. در حالی که بین مجموع میانگین های نتایج ۴ ماه برای عادت روز، تفاوت معنی دار بود (p value=0.047).
نتیجه گیری: استفاده از روش مزه بد طعم روی ناخن ها به همراه تقویت مثبت روشی آسان، با اجرای راحت و مقرون به صرفه بوده، در کنترل عادت مکیدن انگشت در اوقات بیداری نسبت به شب هنگام بسیار موفقتر می باشد. استفاده از اپلاینس های داخل دهانی به خصوص پالاتال کریب در کنترل عادت غیرارادی (شب) بسیار موثرتر از کنترل عادت روز می باشد. روش رفتار درمانی به طور معنی داری در کنترل عادت روز در مدت ۴ ماه موفقتر از اپلاینس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.