تحلیل ضرایب هم بستگی بین عملکرد دانه و سایر اجزای آن در ژنوتیپ های پیشرفته جو (.Hordeum vulgar L) در شرایط تنش رطوبتی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل ضرایب هم بستگی بین عملکرد دانه و سایر اجزای آن در ژنوتیپ های پیشرفته جو (.Hordeum vulgar L) در شرایط تنش رطوبتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل ضرایب هم بستگی بین عملکرد دانه و سایر اجزای آن در ژنوتیپ های پیشرفته جو (.Hordeum vulgar L) در شرایط تنش رطوبتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل ضرایب هم بستگی بین عملکرد دانه و سایر اجزای آن در ژنوتیپ های پیشرفته جو (.Hordeum vulgar L) در شرایط تنش رطوبتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل ضرایب هم بستگی بین عملکرد دانه و سایر اجزای آن در ژنوتیپ های پیشرفته جو (.Hordeum vulgar L) در شرایط تنش رطوبتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی ارتباط بین عملکرد دانه با اجزای آن، تجزیه هم بستگی و پی بردن به آثار مستقیم و غیر مستقیم صفات مختلف موثر بر عملکرد در دو شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی، آزمایشی در سال زراعی ۸۹-۸۸ بر روی ۲۰ لاین و ژنوتیپ پیشرفته جو در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد انجام شد. بررسی ضرایب هم بستگی نشان داد تحت شرایط آبیاری نرمال صفت وزن هزاردانه بیشترین میزان هم بستگی با عملکرد دانه را داشت r=0.85 در صورتیکه تحت شرایط تنش رطوبتی صفت شاخص برداشت بیشترین میزان هم بستگی با عملکرد دانه را به خود اختصاص داد r=0.65. نتایج تجزیه علیت بین عملکرد دانه با سایر صفات مورد مطالعه نشان داد که تحت شرایط عادی وزن هزاردانه بیشترین اثر مستقیم را بر عملکرد داشت (۰.۶۹) و پس از آن دو صفت شاخص برداشت و طول سنبله قرار گرفتند که اثرات غیر مستقیم این دو صفت از طریق یکدیگر بر عملکرد منفی و ناچیز بود. در شرایط تنش خشکی دو صفت شاخص برداشت و عملکرد بیولوژیک دارای بیشترین اثر مستقیم بر عملکرد بودند. محتوی آب نسبی بطور غیر مستقیم از طریق شاخص برداشت تاثیر زیادی بر عملکرد داشت. بنابراین با توجه به نتایج حاصل از ضرایب هم بستگی و تجزیه علیت در صورت وجود محدودیت آبی می توان از طریق صفات شاخص برداشت، محتوی آب نسبی و عملکرد بیولوژیک جهت اصلاح عملکرد اقدام نمود.

کلید واژه: جو، تنش خشکی، صفات مورفوفیزیولوژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.