مقاله اثرهای جنگلکاری در افزایش ترسیب کربن و بهبود برخی ویژگی های خاک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرهای جنگلکاری در افزایش ترسیب کربن و بهبود برخی ویژگی های خاک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرهای جنگلکاری در افزایش ترسیب کربن و بهبود برخی ویژگی های خاک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرهای جنگلکاری در افزایش ترسیب کربن و بهبود برخی ویژگی های خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرهای جنگلکاری در افزایش ترسیب کربن و بهبود برخی ویژگی های خاک :
مقاله اثرهای جنگلکاری در افزایش ترسیب کربن و بهبود برخی ویژگی های خاک که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله جنگل ایران از صفحه ۲۵ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: اثرهای جنگلکاری در افزایش ترسیب کربن و بهبود برخی ویژگی های خاک
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جنگلکاری
مقاله خاک
مقاله ترسیب کربن
مقاله فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی
مقاله پارک جنگلی چیتگر تهران
چکیده و خلاصهای از مقاله:
افزایش نگرانی ها در زمینه گرمایش جهانی و تغییر اقلیم موجب شده است که به خاک و توانایی آن در ترسیب کربن به صورت پایدار توجه ویژه ای شود. جنگلکاری در اراضی بایر و مدیریت بهینه آن اثر زیادی بر افزایش ترسیب کربن خاک دارد، به طوری که خاک اکوسیستم جنگل در تعادل با پوشش درختی و گیاهی مخزن اصلی کربن آلی است. این تحقیق بر اساس طرح پایه کاملا تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل در توده های کاج تهران و اقاقیا همراه با اراضی بایر اطراف (شاهد) در پارک جنگلی چیتگر تهران انجام گرفت و مقادیر کربن ترسیب شده در خاک اندازه گیری شد. رابطه بین برخی از فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی خاک با کربن آلی خاک نیز بررسی شد. نتایج نشان داد ترسیب کربن در خاک توده اقاقیا (۱۹/۷۸ تن در هکتار) به طور معنی داری (P<0.01) بیشتر از توده کاج تهران (۵۷ تن در هکتار) و اراضی بایر (۸/۱۰ تن در هکتار) اطراف است و ارزش اقتصادی آن برای گونه های مذکور به ترتیب، ۷۹۰/۲ و ۷۴۱/۳ میلیون دلار محاسبه شد. کربن آلی خاک در عمق ۱۵-۰ سانتی متری توده های جنگلکاری شده بیشتر از عمق ۳۰-۱۵ سانتی متری بود، ولی در اراضی بایر، عکس این قضیه مشاهده شد. نتیجه رگرسیون گام به گام نیز نشان داد که درصد رس و نیتروژن به ترتیب از مهم ترین اجزای تاثیرگذار بر مقدار کربن آلی خاک است. به طور کلی می توان گفت فرایند ترسیب کربن، به بهبود کیفیت آب و خاک، افزایش حاصلخیزی، بهبود سیستم هیدرولوژی خاک و نیز جلوگیری از فرسایش و کاهش هدررفت عناصر غذایی می انجامد، بنابراین مدیریت بهینه اکوسیستم های مختلف باید در جهت افزایش پتانسیل ترسیب کربن باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.