تعیین الگوی پراکنش مکانی دسته های تخم ابریشم باف ناجور (Lymantria dispar) و ارتباط آن با تیپ های جنگلی و جاده ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین الگوی پراکنش مکانی دسته های تخم ابریشم باف ناجور (Lymantria dispar) و ارتباط آن با تیپ های جنگلی و جاده ها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین الگوی پراکنش مکانی دسته های تخم ابریشم باف ناجور (Lymantria dispar) و ارتباط آن با تیپ های جنگلی و جاده ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین الگوی پراکنش مکانی دسته های تخم ابریشم باف ناجور (Lymantria dispar) و ارتباط آن با تیپ های جنگلی و جاده ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین الگوی پراکنش مکانی دسته های تخم ابریشم باف ناجور (Lymantria dispar) و ارتباط آن با تیپ های جنگلی و جاده ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات حمایت و حفاظت جنگلها و مراتع ایران

تعداد صفحات :۱۴

این پژوهش، با هدف تعیین الگوی پراکنش مکانی دسته های تخم ابریشم باف ناجور Lymantria dispar (L.) و ارتباط آن با تیپ های جنگلی و فاصله از جاده در پارک جنگلی دلند انجام شد. پس از جنگل گردی، به وسیله دستگاه سیستم موقعیت یاب جهانی با پلی گون هایی به عرض ۲۰ متر و با آزیموت مشخص، مختصات دسته‎های تخم روی درختان آلوده ثبت، و بعد نقشه پراکنش مکانی تهیه گردید. آنالیز الگوی مکانی، به روش فاصله ای و با استفاده از شاخص های T- مربع و فاصله ای پراکنش انجام شد. با روی هم انداختن لایه های تیپ و فواصل مختلف از جاده با نقشه پراکنش مکانی، میزان آلودگی در تیپ ها و فواصل مختلف از جاده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که الگوی پراکنش مکانی دسته های تخم ابریشم باف ناجور بر اساس شاخص های T- مربع (۰.۷۸۱۶۸۳= C) و پراکنش فاصله ای (۲.۴۲۹۷۴۴=I) ساختار خوشه ای داشت. با افزایش فاصله از جاده از تعداد پایه های درختی آلوده کاسته شد، به طوری که رابطه بین تعداد پایه های درختی آلوده و فاصله از جاده از همبستگی منفی بالایی (۰.۹۴۵-=R2) برخوردار بود. بیشترین میزان آلودگی در فاصله صفر تا ۵۰ متری از جاده (۱۴۷پایه درختی آلوده) و کمترین میزان آن در فاصله ۵۵۰ تا ۶۰۰ متری از جاده (۲ پایه درختی آلوده) بود. البته در سطح احتمال یک درصد (p<0.01)، بین میزان آلودگی در تیپ های جنگلی اختلاف معنی داری وجودداشت. مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین میزان آلودگی در تیپ انجیلی – آزاد – بلوط و کمترین میزان آن نیز در تیپ زربین بود.

کلید واژه: ابریشم باف ناجور، الگوی پراکنش مکانی، دسته های تخم، تیپ جنگلی، فاصله از جاده، ساختار خوشه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.