مقاومت نسبی برخی ژنوتیپ های بومی و تجاری گیلاس و آلبالو به Pseudomonas syringae


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاومت نسبی برخی ژنوتیپ های بومی و تجاری گیلاس و آلبالو به Pseudomonas syringae دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاومت نسبی برخی ژنوتیپ های بومی و تجاری گیلاس و آلبالو به Pseudomonas syringae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاومت نسبی برخی ژنوتیپ های بومی و تجاری گیلاس و آلبالو به Pseudomonas syringae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاومت نسبی برخی ژنوتیپ های بومی و تجاری گیلاس و آلبالو به Pseudomonas syringae :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق که در سال ۱۳۸۹-۱۳۸۸ در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر انجام شد، مقاومت نسبی شاخه و برگ شانزده ژنوتیپ محلی و هفت رقم تجاری گیلاس و آلبالو به باکتری Pseudomonas syringae در شرایط گلخانه ای بررسی شد. ارزیابی مقاومت شاخه های بریده با مایه زنی شاخه های زمستانه و ارزیابی مقاومت برگ با سه روش مایه زنی مستقیم باکتری، مایه زنی در محیط آب-آگار و مایه زنی با استفاده از پمپ خلاء انجام شد. به منظور تهیه زادمایه باکتری، از یک جدایه بیماریزای P. syringae که از درخت گیلاس آلوده در کرج جداسازی و با آزمون های فنوتیپی و مولکولی شناسایی شده بود، استفاده شد. بر اساس نتایج، تنوع گسترده ای در واکنش ارقام و ژنوتیپ های مختلف به این بیماری دیده شد. گروه بندی بر اساس طول نکروز در شاخه نشان داد که ۴۳.۵% ارقام و ژنوتیپ ها مقاوم، ۴۳.۵% حدوسط و ۱۳% حساس بودند. آلبالوی همدان و گیلاس KB8 به ترتیب به عنوان حساس ترین و مقاوم ترین ژنوتیپ ها شناسائی شدند. بررسی روش های مختلف مایه زنی برگ نشان داد که روش پمپ خلاء بهترین روش برای ارزیابی مقاومت برگ است. بر این اساس، ۶% ژنوتیپ ها به طور نسبی مقاوم، ۳۵% حدوسط و ۵۹% حساس گروه بندی شدند، گیلاس های بلامارکاد و دیررس دانشکده حساس ترین و آردی جوبلیوم مقاوم ترین ژنوتیپ ها شناسایی شدند. با توجه به عدم مشاهده همبستگی بین مقادیر مقاومت شاخه و برگ، حساسیت یا مقاومت برگ نمی تواند ملاک مقاومت شاخه به شانکر باکتریایی باشد.

کلید واژه: گیلاس، آلبالو، شانکر باکتریایی، Pseudomonas syrinage، مقاومت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.