اثر فلونیکسین بر سرطان تخمدان القاء شده توسط ۱۲-۷ دی- میتل بنزاآنتراسن (DMBA) در موش صحرایی ماده نژاد ویستار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر فلونیکسین بر سرطان تخمدان القاء شده توسط ۱۲-۷ دی- میتل بنزاآنتراسن (DMBA) در موش صحرایی ماده نژاد ویستار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر فلونیکسین بر سرطان تخمدان القاء شده توسط ۱۲-۷ دی- میتل بنزاآنتراسن (DMBA) در موش صحرایی ماده نژاد ویستار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فلونیکسین بر سرطان تخمدان القاء شده توسط ۱۲-۷ دی- میتل بنزاآنتراسن (DMBA) در موش صحرایی ماده نژاد ویستار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر فلونیکسین بر سرطان تخمدان القاء شده توسط ۱۲-۷ دی- میتل بنزاآنتراسن (DMBA) در موش صحرایی ماده نژاد ویستار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانش و تندرستی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: سرطان تخمدان یکی از شایع ترین سرطان های موجود در زنان می باشد. با توجه به نقش آنزیم های سیکلواکسیژناز (COX) و تولید پروستاگلندین نوع E2 در ایجاد ضایعات توموری، به کارگیری ترکیباتی به عنوان مهارکننده های سیکلواکسیژناز در ممانعت از ایجاد سرطان می تواند موثر باشد. پژوهش حاضر با هدف ارزیابی نقش فلونیکسین به عنوان مهارکننده غیر انتخابی آنزیم سیکلواکسیژناز در بروز سرطان تخمدان بر روی موش های صحرایی ماده نژاد ویستار انجام شده است.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی از ۴۸ سر موش صحرایی ماده نژاد ویستار در ۶ گروه استفاده شد. به منظور القای سرطان از تزریق مستقیم ۷-۱۲ دی-میتل بنزاآنتراسن (۱۲، Dimethyl Benza Anthracene 7) به داخل تخمدان استفاده شد. گروه های مورد آزمایش شامل گروه شاهد منفی (بدون تزریق)، گروه شاهد با تزریق DMBA، گروه شاهد مثبت همراه با تزریق سالین (DMBA-Saline) و ۳ گروه مداخله که بعد از ایجاد تومور توسط DMBA از روز دهم به بعد به طور ۲ روز در میان، مورد تزریق عضلانی فلونیکسین مگلوماین در دزهای ۱.۵، ۱ و ۰.۵ میلی گرم قرار گرفتند. مقایسه بین گروه ها با استفاده از آزمون آنالیز واریانس یک طرفه انجام شد.نتایج: میانگین وزن تومور در گروه های دریافت کننده دارو در مقایسه با گروه های شاهد مثبت و DMBA به طور معناداری کاهش یافته است. میانگین وزن تخمدان در سه گروه دریافت کننده فلونیکسین نسبت به گروه شاهد منفی (نرمال) اختلاف آماری معناداری را نشان نمی دهد (P>0.05).نتیجه گیری: این تحقیق تاثیر مثبت فلونیکسین در درمان سرطان تخمدان را تایید می کند، به طوری که برش های میکروسکوپی حاصل از بافت تخمدان در گروه های دریافت کننده دارو نشان می دهد، سلول های سرطانی در حال تحلیل رفتن هستند تا جایی که سلول ها مجددا در حال به دست آوردن نظم طبیعی خود می باشند.

کلید واژه: سرطان تخمدان، فلونیکسین، سرطان زای شیمیایی (DMBA)، موش های ماده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.