عنوان عربی: صله الأدب بالأخلاق فی آثار میخائیل نعیمه (عنوان فارسی: رابطه ادبیات با اخلاق در آثار میخائیل نعیمه)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان عربی: صله الأدب بالأخلاق فی آثار میخائیل نعیمه (عنوان فارسی: رابطه ادبیات با اخلاق در آثار میخائیل نعیمه) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان عربی: صله الأدب بالأخلاق فی آثار میخائیل نعیمه (عنوان فارسی: رابطه ادبیات با اخلاق در آثار میخائیل نعیمه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان عربی: صله الأدب بالأخلاق فی آثار میخائیل نعیمه (عنوان فارسی: رابطه ادبیات با اخلاق در آثار میخائیل نعیمه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان عربی: صله الأدب بالأخلاق فی آثار میخائیل نعیمه (عنوان فارسی: رابطه ادبیات با اخلاق در آثار میخائیل نعیمه) :

سال انتشار : ۱۴۳۳

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بحوث فی اللغه العربیه و آدابها

تعداد صفحات :۲۶

چکیده عربی:الأدب فی رؤیه میخائیل نعیمه هو التعبیر عن الإنسان و کل حاجاته و طموحاته تعبیرا جمیلا صادقا، و الأخلاق هی مجموعه من الأصول والمبادئ التی تشرف علی مسیر الحیاه والکمال و سعاده الإنسان. الأدب و الأخلاق فی آثار نعیمه ممزوجان، وثمه علاقه وثیقه بینهما و یتمخضان عن معین الفکر الواحد و یتتابعان الأهداف المشترکه، منها: الوصول إلی معرفه النفس و مکنوناته والغایه من وجودها التی تسفر عن معرفه الله والاتحاد به.و لا یمکن فصل الأدب والأخلاق فی آثاره إلا فی العنوان، لأنه کان شدید الالتصاق بالقضایا العامه، و وقوفه الصامد فی مناصره الأخلاق والقیم و فی مقدمتها قیم الحریه و احترام الإنسان و حقوقه. و کان نعیمه أدیبا فکریا أخلاقیا، و شعوره مفعمه بالمعرفه والأخلاق السامیه الرفیعه. نری أن أدب نعیمه مرآه صافیه لفکره و عواطفه و آلامه و آماله، و کان صدی حقیقی للمجتمع و ما وقع فیه. و له رساله سامیه یقظه فی تغذیه الوجدان البشری، و إفاقه الضمیر الإنسانی، و تنمیه الفضائل الأخلاقیه. و أیضا کان أدبه معبرا عن النفس البشریه و بث الخیر والفضائل والتمسک بالقیم الإنسانیه.عزلته من الناس فی زمان و عدم زواجه خلال عمره تحکیان عن أمانیه و طموحاته فی النیل إلی معرفه الحیاه وربها، بینما الحیاه العائلیه فی رؤیته تحول دون الوصول إلی هذه الغایه.الملاحظه الهامه فی هذه المقاله هی أن أدب نعیمه أدب ملتزم ورسالی بقی أمینا لرسالته، و یصور منهج الحیاه المضیء للماشین والحائرین فی ظلمات الجهل والوهم والشک، کما هو أدب إنسانی موجه یجعل الذات البشریه محورا له.و قد کرس نعیمه جهده فی سبیل سعاده الإنسان والحریه و إرواء القلب والفکر والروح. من هنا کلما نتحدث عن أدب نعیمه، نکشف عن الفضائل الإنسانیه و آرائه القیمه التی تشمل کل قضایا الإنسان والحیاه.

چکیده فارسی:ادبیات از دیدگاه میخائیل نعیمه پرده برداشتن از تمامی نیازها، روحیات و آرمان های انسان، با رویکردی صادقانه و زیباست، و اخلاق مجموعه ای از اصول و مبانی است که ناظر بر فرایند زندگی و کمال و سعادت انسان است.در آثار نعیمه ارتباط و انسجامی عمیق میان ادبیات و اخلاق است که از آبشخور اندیشه ای واحد سرچشمه می گیرد و اهدافی مشترکی را دنبال می کند. اهدافی همچون: خودشناسی، شناخت نهفته های انسان و هدف از وجودش که به معرفت خداوند و یکی شدن با او منتهی می شود.ادبیات و اخلاق در آثار نعیمه تنها در عنوان از یکدیگر جدایند، چرا که وی پیوندی عمیق با مسائل عمومی داشت و در یاری کردن اخلاق و هنجارها، و در طلیعه آن ارزش های آزادی و احترام به انسان و حقوقش سخت پایداری می ورزید. نعیمه ادیبی متفکر و اخلاقی است با احساساتی سرشار از معرفت و اخلاق عالی.ادبیات نعیمه آیینه ای بی غبار از اندیشه ها و عواطف و دردها و آرزوهای او و بازتاب دهنده حقیقی جامعه و حوادث آن است. ادبیات نعیمه رسالتی والا و بیدار در پویایی و بالندگی وجدان بشری و بیدار کردن وجدان انسانی و توسعه و شکوفایی فضیلت های اخلاقی دارد. همچنین تعبیری از نفس بشری و انتشار خیر و فضیلت ها و پایبندی به ارزش های انسانی است.دوری وی از مردم و ازدواج نکردنش بیانگر آرمان خواهی او در رسیدن به شناخت زندگی و خالق آن است، چرا که از دیدگاه او، زندگی زناشویی مانع رسیدن به این هدف است.آنچه در این مقاله شایان ذکر است اینکه ادبیات نعیمه ادبیات متعهد و مکتبی است که نسبت به رسالت خود امین و وفادار است و راه روشن زندگی را برای کسانی که در تاریکی های نادانی و توهم و شک سرگردانند ترسیم می کند.نعیمه همه تلاش خود را برای سعادت انسان، تحقق آزادی و زنده کردن قلب و فکر و روح مبذول داشته است، از این رو هرگاه از ادبیات نعیمه سخن می گوییم، در حقیقت از فضیلت های انسانی و اندیشه های ارزشمند وی که همه مسائل انسان و زندگی را فرا می گیرد پرده بر می داریم.

کلید واژه: کلیدواژه عربی: میخائیل نعیمه، الأدب، الأخلاق، الالتزام الأدبی، حریه التعبیر (کلیدواژه فارسی: میخائیل نعیمه، ادبیات، اخلاق، ادبیات متعهد، آزادی بیان)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.