مقاله بررسی اپیدمیولوژیک سل ریوی طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ در شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اپیدمیولوژیک سل ریوی طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ در شهرستان ارومیه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اپیدمیولوژیک سل ریوی طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ در شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اپیدمیولوژیک سل ریوی طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ در شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اپیدمیولوژیک سل ریوی طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ در شهرستان ارومیه :

مقاله بررسی اپیدمیولوژیک سل ریوی طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ در شهرستان ارومیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانش و تندرستی از صفحه ۱۹ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: بررسی اپیدمیولوژیک سل ریوی طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ در شهرستان ارومیه
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سل ریوی
مقاله اسمیر مثبت
مقاله اسمیر منفی
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله ارومیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بیماری سل یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ‌ترین بیماری ها است که از سالیان دور با بشر همراه بوده است. میزان بروز سل در طی دهه های قبل مجددا افزایش یافته است. هدف این مطالعه، بررسی اپیدمیولوژیک سل ریوی طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ در شهرستان ارومیه می باشد.
مواد و روش ها: این مطالعه به صورت توصیفی – تحلیلی می باشد. که از اطلاعات پرونده های بیماران مبتلا به سل ریوی تشخیص داده شده طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ استفاده شده است. در این مطالعه از نرم افزار SPSS وWinPepi جهت آنالیز داده های جمع آوری شده استفاده شده است.
نتایج: بر طبق یافته های این مطالعه در طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶، تعداد ۲۴۸ بیمار مبتلا به سل ریوی در شهرستان ارومیه شناسایی شدند که از این تعداد ۱۵۱ مورد اسمیر مثبت و ۹۷ مورد اسمیر منفی می باشند (میزان بروز چهار ساله =
۲۹۵۴ به ازای صد هزار نفر). از نظر توزیع جنسی ۱۶۴ نفر (۶۶۱%) مذکر و ۸۴ نفر (۳۳۹%) مونث بودند. میزان بروز از ۶۵۵ در صد هزار نفر در سال ۸۳ به ۸۲ در صد هزار نفر در سال ۸۶ افزایش یافته است ولی این روند افزایشی از نظر آماری معنادار نمی باشد (Trend P.V = 0.22).
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که میزان بروز سل ریوی اسمیر مثبت بیش تر از سل ریوی اسمیر منفی (تقریبا یک و نیم برابر) می باشد و میزان بروز سل ریوی طی چهار سال مورد مطالعه افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.