ارزیابی تناسب اراضی برای استقرار صنایع به روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی – منطق فازی Fuzzy-AHP (مطالعه موردی: شهرستان ملارد)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی تناسب اراضی برای استقرار صنایع به روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی – منطق فازی Fuzzy-AHP (مطالعه موردی: شهرستان ملارد) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی تناسب اراضی برای استقرار صنایع به روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی – منطق فازی Fuzzy-AHP (مطالعه موردی: شهرستان ملارد) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تناسب اراضی برای استقرار صنایع به روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی – منطق فازی Fuzzy-AHP (مطالعه موردی: شهرستان ملارد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی تناسب اراضی برای استقرار صنایع به روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی – منطق فازی Fuzzy-AHP (مطالعه موردی: شهرستان ملارد) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )
تعداد صفحات :۲۲
گسترش بی برنامه صنایع می تواند مخاطراتی برای توسعه پایدار به همراه داشته باشد. از جمله این مخاطرات، از بین رفتن زمین های کشاورزی، تخریب زیست بوم های طبیعی و انتشار آلاینده ها در محیط است. همچنین احداث نابجای صنایع در پهنه های خطرخیز می تواند هزینه بر باشد. بنابراین بجای آنکه فعالیت های صنعتی بدون برنامه ریزی در نواحی توسعه یابند، بهتر است زمین های مناسب برای آنها مطالعه و شناسایی شود. هدف از این مطالعه، انتخاب مکان های مناسب برای استقرار و توسعه صنعت در شهرستان ملارد با استفاده از روش منطق فازی است. معیارهای متنوع کمی و کیفی موثر در ارزیابی تناسب اراضی برای توسعه صنعت شناسایی و انتخاب گردید. سپس از روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی برای کمی سازی معیارهای کیفی و وزن دهی (تعیین ضریب اهمیت) معیارها استفاده شد. از فرآیند مدلسازی، از منطق فازی برای تغییر داده های کمی گسسته به داده های پیوسته در قالب لایه های اطلاعاتی رستری و ترکیب آنها در محیط نرم افزار ArcâGIS استفاده گردید. در نهایت نقشه تناسب اراضی برای توسعه فعالیت های صنعتی تهیه گردید.
کلید واژه: توسعه پایدار، مدلسازی، ارزیابی تناسب زمین، منطق فازی، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.