ارزیابی وضعیت فعلی بیابان زایی با استفاده از مدل اصلاح شده MICD (مطالعه موردی: دشت فخرآباد مهریز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وضعیت فعلی بیابان زایی با استفاده از مدل اصلاح شده MICD (مطالعه موردی: دشت فخرآباد مهریز) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وضعیت فعلی بیابان زایی با استفاده از مدل اصلاح شده MICD (مطالعه موردی: دشت فخرآباد مهریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت فعلی بیابان زایی با استفاده از مدل اصلاح شده MICD (مطالعه موردی: دشت فخرآباد مهریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وضعیت فعلی بیابان زایی با استفاده از مدل اصلاح شده MICD (مطالعه موردی: دشت فخرآباد مهریز) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۲۲

دشت فخرآباد مهریز به طور عمده تحت تاثیر پدیده بیابان زایی ناشی از فرسایش بادی است به گونه ای که وضعیت خاص فیزیوگرافی، دشت مذکور را به صورت یک کانال باد در آورده که با کانالیزه کردن بادهای ناحیه ای منطقه را به کانون فرسایش بادی تبدیل کرده است. این مطالعه با هدف تعیین وضعیت فعلی بیابان زایی در دشت فخرآباد مهریز با تاکید بر معیار فرسایش بادی در مدل اصلاح شده MICD انجام گرفته است. بر پایه این مدل، ابتدا با تلفیق اطلاعات مربوط به نقشه های توپوگرافی، زمین شناسی، تصاویر ماهوارهETM+ و بازدیدهای صحرایی، نقشه واحدهای کاری در منطقه به عنوان نقشه پایه تهیه گردید. سپس با تکمیل و اصلاح مدل، ارزیابی شاخص های فرسایش بادی و به دنبال آن جمع امتیازات و استفاده از جدول مربوط به آن نقشه وضعیت فعلی بیابان زایی تهیه گردید. نتایج نشان داد که ۳۲۰۶۱.۵۸ هکتار (۸۱.۴ درصد) از مساحت منطقه در کلاس شدت بیابان زایی متوسط، ۱۱۶۸.۹۷ هکتار (۲.۹۴ درصد) در کلاس شدت بیابان زایی کم، ۵۹۶۲.۴۰ هکتار (۱۵.۱ درصد) در کلاس شدت بیابان زایی زیاد و ۱۸۰.۷۵ هکتار (۰.۴۶ درصد) در کلاس شدید قرار دارد.

کلید واژه: بیابان زایی، فرسایش بادی، مدل اصلاح شده ارزیابی بیابان زایی، دشت فخرآباد مهریز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.