پارامترهای فنوتیپی و ژنتیکی عمق بافت نرم حاصل از اولتراسوند و سر سوزن در دام زنده و ارتباط آن با چربی لاشه در بره های لری بختیاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پارامترهای فنوتیپی و ژنتیکی عمق بافت نرم حاصل از اولتراسوند و سر سوزن در دام زنده و ارتباط آن با چربی لاشه در بره های لری بختیاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پارامترهای فنوتیپی و ژنتیکی عمق بافت نرم حاصل از اولتراسوند و سر سوزن در دام زنده و ارتباط آن با چربی لاشه در بره های لری بختیاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پارامترهای فنوتیپی و ژنتیکی عمق بافت نرم حاصل از اولتراسوند و سر سوزن در دام زنده و ارتباط آن با چربی لاشه در بره های لری بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پارامترهای فنوتیپی و ژنتیکی عمق بافت نرم حاصل از اولتراسوند و سر سوزن در دام زنده و ارتباط آن با چربی لاشه در بره های لری بختیاری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
تعداد صفحات :۱۲
این پژوهش به منظور برآورد پارامترهای فنوتیپی و ژنتیکی عمق بافت نرم اندازه گیری شده با استفاده از دستگاه اولتراسوند و سرسوزن در دام زنده و بررسی ارتباط آنها با چربی لاشه در بره های لری بختیاری به مدت پنج سال انجام گرفت. عمق بافت نرم در نقطه ۱۲ سانتی متری از خط وسط پشتی بدن روی دنده دوازده ۱۴۸۲ راس بره لری بختیاری در سن شش ماهگی با استفاده از دستگاه اسکنر حیوانی مدل ۴۸۰، همچنین با فرو بردن سرسوزن شماره ۲۲ در ناحیه مورد نظر تعیین شد. از این تعداد حدود ۲۴۷ راس بره در سن شش ماهگی کشتار شدند. مولفه های (کو) واریانس و پارامترهای ژنتیکی برای صفات مورد بررسی با استفاده از روش حداکثر درستنمائی محدود شده، تحت مدل حیوانی و به صورت تجزیه چند صفتی برآورد گردید. میانگین عمق بافت نرم حاصل از اولتراسوند، سرسوزن در دام زنده و عمق بافت نرم حقیقی لاشه به ترتب ۸.۴۴، ۷.۹۶ و ۸.۶۲ میلی متر بود. وراثت پذیری صفات عمق بافت نرم اندازه گیری شده با استفاده از اولتراسوند در دام زنده، عمق بافت نرم حقیقی در لاشه، چربی زیرجلدی و کل چربی لاشه به ترتیب ۰.۰۵±۰.۲۳، ۰.۱۴± ۰.۲۹، ۰.۱۱±۰.۲۸ و ۰.۱۰±۰.۳۰ بود. با توجه به بالا بودن همبستگی فنوتیپی بین عمق بافت نرم حاصل از اولتراسوند و سرسوزن با عمق بافت نرم حقیقی و چربی زیرجلدی (به ترتیب ۰.۶۴، ۰.۶۸ و ۰.۶۵ و ۰.۷۳)، همچنین همبستگی های ژنتیکی متوسط تا بالا بین آنها (به ترتیب ۰.۵۵، ۰.۹۴ و ۰.۷۷ و ۰.۹۲) می توان از این تکنیک ها در دام زنده برای برنامه های انتخاب استفاده کرد. همچنین امکان جایگزینی تعیین عمق بافت نرم با استفاده از سرسوزن نسبت به اولتراسوند با توجه به همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی آن با عمق بافت حقیقی و صفات لاشه نیز وجود دارد.
کلید واژه: اولتراسوند، سرسوزن، پارامتر ژنتیکی، چربی، گوسفند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.