مقاله ارزیابی تحمل به خشکی ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی و شاخص های تحمل به خشکی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تحمل به خشکی ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی و شاخص های تحمل به خشکی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل به خشکی ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی و شاخص های تحمل به خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل به خشکی ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی و شاخص های تحمل به خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل به خشکی ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی و شاخص های تحمل به خشکی :

مقاله ارزیابی تحمل به خشکی ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی و شاخص های تحمل به خشکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۴۳ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تحمل به خشکی ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از خصوصیات فیزیولوژیکی و شاخص های تحمل به خشکی
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جو
مقاله تحمل خشکی
مقاله شاخص تنش جوانه زنی
مقاله خصوصیات فیزیولوژیک
مقاله شاخص تحمل خشکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی واکنش ژنوتیپ های جو به تنش خشکی در مرحله جوانه زنی و مراحل رویشی و زایشی، بیست ژنوتیپ و دو رقم زراعی جو در شرایط کنترل شده و در مزرعه در دو شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی مورد مقایسه قرار گرفتند. خصوصیات فیزیولوژیک، شاخص های مقاومت به خشکی و صفات مربوط به جوانه زنی ژنوتیپ ها در هر دو شرایط اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که در شرایط کنترل شده با کاهش پتانسیل آب (از سطح شاهد تا ۰۱ مگاپاسکال) کلیه صفات مربوط به جوانه زنی به طور معنی داری کاهش یافتند. بیشترین مقدار شاخص تنش جوانه زنی (GSI) متعلق به دو ژنوتیپ Lingnee131/3/4679/105//Yea168.4 و CWB117-77-5-9-5 و کمترین مقدار مربوط به ژنوتیپ های ۱۶۸۴ Lignee 131/ArabiAbiad و CWB117 –۷۷–۹ –۷// Antares / ky 63 – 1294 بود. همبستگی مثبت و معنی داری بین GSI و درصد جوانه زنی مشاهده شد. در مزرعه نیز اعمال تنش موجب کاهش معنی داری در سرعت رشد اولیه، محتوی آب نسبی برگ و آب نگهداری شده در برگ ها شد. بر اساس شاخص تحمل تنش (STI)، ژنوتیپ های Grivita/CWB117-5-9-5 و Wieselburger/Ahor 1303-61//Sis برتر بودند. شاخص تحمل خشکی همبستگی مثبت و معنی داری با عملکرد دانه در شرایط آبیاری نرمال و تنش، سرعت رشد اولیه و درصد جوانه زنی در شرایط تنش داشت، همبستگی آن با شاخص تنش جوانه زنی در سطح ۵% نیز معنی دار و مثبت بود. با توجه به همبستگی بالای بین STI و عملکرد در هر دو شرایط، این شاخص به عنوان بهترین شاخص برای گزینش ژنوتیپ های مقاوم به خشکی شناخته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.