بررسی موارد خشونت نسبت به پرستاران در بخش های اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی موارد خشونت نسبت به پرستاران در بخش های اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی موارد خشونت نسبت به پرستاران در بخش های اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی موارد خشونت نسبت به پرستاران در بخش های اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی موارد خشونت نسبت به پرستاران در بخش های اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه دانشکده پرستاری و مامایی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: خشونت علیه کارکنان در محل کار مساله ای جهانی است. پرستاران بخش اورژانس به دلیل ماهیت کاری و مواجهه با بیماران و بار کاری زیاد در معرض انواع خشونت قرار می گیرند. هدف از این پژوهش تعیین میزان خشونت نسبت به پرستاران در بخش های اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۸بود. مواد و روش ها: این پژوهش از نوع توصیفی می باشد. نمونه پژوهش شامل ۱۰۰ پرستار شاغل در بخش اورژانس بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی تهران بودند که به روش در دسترس انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده گردید. جهت تعیین روایی پرسشنامه از روش روایی محتوا و صوری استفاده گردید و پایایی آن با استفاده از روش همسانی درونی (آلفا کرونباخ) و آزمون مجدد سنجیده شد که میزان آن به ترتیب ۰.۹۳ و ۰.۸۹ به دست آمد. جهت تجزیه و تحلیل یافته ها از نرم افزار آماری اس پی اس اس نسخه ۱۶ و آمار توصیفی و استنباطی استفاده گردید. یافته ها: نتایج نشان داد که بیشترین میزان خشونت اعمال شده علیه پرستاران در این پژوهش به ترتیب شامل خشونت کلامی (۸۷ درصد)، خشونت غیرکلامی (۷۰ درصد) و خشونت فیزیکی (۲۸ درصد) می باشد. هر سه این خشونت ها بیشتر توسط همراهان بیمار انجام شده است (۷۵.۷ درصد). بیشترین نوع خشونت کلامی از نوع فریاد کشیدن (۸۴ درصد)، در خشونت غیرکلامی نگاه توهین و تهدیدآمیز (۶۴ درصد) و مشت کوبیدن روی میز (۶۴ درصد) و در خشونت فیزیکی پرتاب اشیا (۳۳ درصد) بود. بیشترین زمان انجام انواع خشونت شیفت شب، روزهای تعطیل و هنگام پذیرش بیمار بوده است. بیشترین علل ایجاد خشونت (۷۷ درصد) عدم کنترل رفت و آمد همراهان به بخش اورژانس بوده است. آزمون آماری کای دو همبستگی معنی داری بین خشونت فیزیکی و شیفت شب نشان داد (P<0.001) و بین جنسیت مونث پرستار و خشونت فیزیکی نیز با استفاده از آزمون آماری کای دو همبستگی معنی داری به دست آمد (P<0.005). نتیجه گیری: پرستاران بخش اورژانس به طور معمول هر هفته خشونت را تجربه می کنند. از این رو انجام اقداماتی برای پیشگیری و کاهش موارد خشونت در بخش اورژانس امری ضروری می باشد که بایستی مسوولین توجه بیشتری در این زمینه داشته باشند.

کلید واژه: خشونت، پرستار، بخش های اورژانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.