بررسی ویژگی های کمی و کیفی ژنوتیپ های ذرت سیلوئی در منطقه ورامین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگی های کمی و کیفی ژنوتیپ های ذرت سیلوئی در منطقه ورامین دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگی های کمی و کیفی ژنوتیپ های ذرت سیلوئی در منطقه ورامین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های کمی و کیفی ژنوتیپ های ذرت سیلوئی در منطقه ورامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگی های کمی و کیفی ژنوتیپ های ذرت سیلوئی در منطقه ورامین :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی
تعداد صفحات :۲۶
به منظور بررسی صفات آگرومورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های مختلف ذرت سیلوئی، آزمایشی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ اجرا شد. در این آزمایش ۲۰ ژنوتیپ ذرت سیلوئی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار مورد مقایسه قرار گرفتند. در این آزمایش صفاتی چون طول دوره رشد، تعداد برگ، ارتفاع بوته، قطر ساقه، وزن خشک تر و خشک برگ، وزن تر و خشک ساقه، وزن تر و خشک غلاف، وزن تر و خشک بلال، عملکرد تر و خشک علوفه و صفات کیفی علوفه مورد ارزیابی قرار گرفتند. در بررسی همبستگی بین صفات، بیشترین همبستگی را وزن خشک ساقه، غلاف و بلال با عملکرد علوفه داشتند. ژنوتیپ دوم (K3547.4 ´ MO17) در اکثر صفات مورد بررسی از جمله تعداد برگ، قطر ساقه، وزن تر و خشک غلاف، وزن تر و خشک بلال، طول دوره رشد و عملکرد خشک علوفه دارای بالاترین میزان بود. از نظر کیفیت علوفه نیز، ژنوتیپ های (KLM76004.2-1-7-2-1-1-1-1 ´ K19.1) 16و (KSC670 (K3653.2 ´ K19)) 18 بیشترین درصد قابلیت هضم علوفه خشک و ژنوتیپ ۲ بیشترین درصد پروتئین خام، درصد فیبر نامحلول و درصد خاکستر را نشان دادند. ژنوتیپ ۱۸ نیز بالاترین درصد انرژی متابولیسمی را به خود اختصاص داد. به نظر می رسد که ژنوتیپ ۱۶ که از ارتفاع متوسط ولی پربرگ، با وزن ساقه متوسط و وزن بلال نسبتا بالا و کیفیت علوفه خوب برخوردار بود، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و می تواند انتخاب خوبی برای منطقه باشد.
کلید واژه: ذرت سیلوئی، صفات کمی، صفات کیفی، عملکرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.