بررسی خصوصیات شیمیایی خاک، مقدار لاشه ریزی و ورود عناصر غذایی در سه توده دست کاشت آزاد، پلت و ون (جنگل آموزشی – پژوهشی دارابکلا- ساری)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات شیمیایی خاک، مقدار لاشه ریزی و ورود عناصر غذایی در سه توده دست کاشت آزاد، پلت و ون (جنگل آموزشی – پژوهشی دارابکلا- ساری) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات شیمیایی خاک، مقدار لاشه ریزی و ورود عناصر غذایی در سه توده دست کاشت آزاد، پلت و ون (جنگل آموزشی – پژوهشی دارابکلا- ساری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات شیمیایی خاک، مقدار لاشه ریزی و ورود عناصر غذایی در سه توده دست کاشت آزاد، پلت و ون (جنگل آموزشی – پژوهشی دارابکلا- ساری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات شیمیایی خاک، مقدار لاشه ریزی و ورود عناصر غذایی در سه توده دست کاشت آزاد، پلت و ون (جنگل آموزشی – پژوهشی دارابکلا- ساری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش عناصر غذایی خاک، مقدار لاشه ریزی پاییزه و ورود عناصر غذایی از طریق لاشبرگ به کف جنگل و ارتباط آنها با هم در سه توده (آزاد، افرا پلت و ون) جنگل کاری شده در جنگل آموزشی- پژوهشی دارابکلا ساری مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های خاک از عمق ۱۵-۰ سانتی متری خاک برداشت و عناصر غذایی آنها مورد اندازه گیری قرار گرفت. برای اندازه گیری لاشه ریزی در فصل خزان ۳ تله جمع آوری لاشبرگ (به ابعاد ۵۰×۵۰ سانتی متر) به طور تصادفی در هر توده قرار داده شد و جمع آوری لاشبرگ ها به صورت ماهانه انجام شد. نظر به اینکه برگ درصد قابل توجهی از لاشه ریزی را در گونه های مورد بررسی به خود اختصاص داده است، بنابراین نمونه های برگ های خزان شده در ماه های مختلف فصل خزان برای اندازه گیری محتوی عناصر غذایی به آزمایشگاه منتقل شد. عناصر غذایی خاک بجز مقدار فسفر و پتاسیم در بین گونه ها تفاوت معناداری نشان دادند. کمترین مقدار عناصر غذایی نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم در خاک گونه ون مشاهده شد. نتایج کلی لاشه ریزی سه گونه مورد بررسی در سه ماه خزان لاشبرگ نشان داد که افرا بیشترین و ون کمترین مقدار انباشت لاشبرگ را داشته اند. نتایج نشان داد که توده ها توانسته اند خواص خاک را تا حدودی تغییر دهند. یافته های پژوهش حاضر موید آن است که این تغییرات با تفاوت های مشاهده شده در مقدار بازگشت عناصر غذایی در هر توده هم خوانی دارد.

کلید واژه: تله جمع آوری لاشبرگ، بازگشت عناصر غذایی، ازت، فسفر، پتاسیم، کلسیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.