چشم اندازهای برنامه ریزی آموزش ترکیبی در فعالیت های یاددهی – یادگیری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر اساس الگوی SWOT


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 چشم اندازهای برنامه ریزی آموزش ترکیبی در فعالیت های یاددهی – یادگیری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر اساس الگوی SWOT دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چشم اندازهای برنامه ریزی آموزش ترکیبی در فعالیت های یاددهی – یادگیری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر اساس الگوی SWOT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی چشم اندازهای برنامه ریزی آموزش ترکیبی در فعالیت های یاددهی – یادگیری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر اساس الگوی SWOT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن چشم اندازهای برنامه ریزی آموزش ترکیبی در فعالیت های یاددهی – یادگیری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر اساس الگوی SWOT :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گام های توسعه در آموزش پزشکی

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: مراکز آموزش پزشکی همواره به دنبال روش های آموزشی بوده اند که در مقابل سایر روش های آموزشی از کارایی و اثربخشی بالاتری برخوردار باشند. از این رو پژوهش حاضر با هدف شناسایی چشم انداز آموزش ترکیبی (Blended learning) بر اساس الگوی SWOT در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شد.روش کار: تحقیق به روش آمیخته و از نوع اکتشافی بود. جامعه پژوهش شامل کلیه اعضای هیات علمی و دانشجویان مقطع دکتری بود که ۳۹ نفر از اعضای هیات علمی، ۱۰۲ نفر از دانشجویان بر اساس نمونه گیری تصادفی طبقه ای برای تحقیق کمی و تعداد ۱۰ نفر از متخصصان بر اساس نمونه گیری هدفمند برای انجام مصاحبه انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها در بخش کمی استفاده از پرسشنامه محقق ساخته روا و پایا و در بخش کیفی مصاحبه های عمیق نیمه ساختاریافته بود.یافته ها: نتایج تحقیق حاکی از معنی دار بودن حیطه های قوت ها و ضعف ها در بعد درونی و فرصت ها و تهدیدها در بعد بیرونی بود. همچنین در مورد حیطه قوت ها، بین دیدگاه ها همخوانی وجود داشت اما در سایر حیطه ها اختلاف معنی داری وجود داشت. همچنین نقاط قوت و فرصت ها نسبت به ضعف ها و تهدیدهای آموزش ترکیبی دارای اولویت بود.نتیجه گیری: با وجود ضعف ها و تهدیدهایی که در صورت اجرای آموزش ترکیبی وجود دارد اما کلیه شرکت کنندگان در این تحقیق نسبت به چشم اندازهای این آموزش در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خوش بین هستند.

کلید واژه: آموزش الکترونیک، آموزش ترکیبی، آموزش پزشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.