بررسی تنوع جمعیت های گل جالیز مصری (Orobanche aegyptiaca) در واکنش به علف کش ها و بنزوتیادیازول در گوجه فرنگی (Lycopersicum esculentum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع جمعیت های گل جالیز مصری (Orobanche aegyptiaca) در واکنش به علف کش ها و بنزوتیادیازول در گوجه فرنگی (Lycopersicum esculentum) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع جمعیت های گل جالیز مصری (Orobanche aegyptiaca) در واکنش به علف کش ها و بنزوتیادیازول در گوجه فرنگی (Lycopersicum esculentum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع جمعیت های گل جالیز مصری (Orobanche aegyptiaca) در واکنش به علف کش ها و بنزوتیادیازول در گوجه فرنگی (Lycopersicum esculentum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع جمعیت های گل جالیز مصری (Orobanche aegyptiaca) در واکنش به علف کش ها و بنزوتیادیازول در گوجه فرنگی (Lycopersicum esculentum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آفات و بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۲۱

آگاهی از تنوع جمعیت های گل جالیز در واکنش به علف کش ها می تواند کمک بزرگی در راستای بهبود مدیریت آن ها باشد. پژوهشی به صورت آزمایش فاکتوریل طی سال های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام شد. عامل اول ۱۲ جمعیت گل جالیز مناطق مختلف کشور و عامل دوم سه بار پاشش علف کش گلایفوزیت (۴۱%EC) به مقدار ۲۱ و ۴۱ میلی لیتر ماده موثره در هکتار، علف کش سولفوسولفورون۲۷ (۷۵%WG) و ۵۰ گرم ماده موثره در هکتار و همچنین محلول پاشی بوته های گوجه فرنگی با غلظت های ۱۵، ۲۰ و ۳۰ پی پی ام ماده موثره بنزوتیادیازول، ۳۰، ۴۰ و ۵۰ روز پس از نشا و قرارگیری بذور آن به مدت ۳۶ ساعت در ۱۵، ۲۰ و ۳۰ پی پی ام بنزوتیادیازول، شاهد با و بدون گل جالیز بودند. درصد کاهش تراکم، وزن خشک گل جالیز نسبت به شاهد آلوده و درصد افت عملکرد گوجه فرنگی نسبت به شاهد بدون آلودگی، محاسبه شد. بهترین تیمار برای کنترل گل جالیز به جز جمعیت ارومیه، تیمار سولفوسولفورون ۵۰ گرم ماده موثره در هکتار با سه بار پاشش بود و فقط جمعیت گل جالیز بهشهر را کاملا کنترل کرد. جمعیت ارومیه با گلایفوزیت ۴۱ میلی لیتر در هکتار بهتر کنترل شد. بنزوتیادیازول بجز تیمار سه بار محلول پاشی با غلظت ۳۰ پی پی ام ماده موثره، کارایی مناسبی در کنترل گل جالیز نداشت.

کلید واژه: جمعیت گل جالیز مصری، تراکم، وزن خشک گل جالیز، گلایفوزیت، سولفوسولفورون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.