بررسی الگوی مصرف غذایی در دانش آموزان مدارس راهنمایی دخترانه شهر بیرجند


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی الگوی مصرف غذایی در دانش آموزان مدارس راهنمایی دخترانه شهر بیرجند دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی الگوی مصرف غذایی در دانش آموزان مدارس راهنمایی دخترانه شهر بیرجند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی الگوی مصرف غذایی در دانش آموزان مدارس راهنمایی دخترانه شهر بیرجند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی الگوی مصرف غذایی در دانش آموزان مدارس راهنمایی دخترانه شهر بیرجند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مراقبت های نوین

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: الگوی تغذیه ای مناسب، نقش مهمی در جهت تامین و حفظ سلامتی دختران دارد. یکی از الویت های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش تغذیه صحیح در دوران بلوغ می باشد. آگاهی از الگوهای تغذیه ای این گروه سنی، در طراحی و اجرای برنامه های تغذیه ای سودمند خواهد بود. مطالعه حاضر با هدف تعیین الگوی مصرف غذایی در دانش آموزان مدارس راهنمایی دخترانه انجام شد.روش تحقیق: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی و مقطعی، تعداد ۳۸۵ دانش آموز مدارس راهنمایی دخترانه بیرجند به روش چندمرحله ای تصادفی انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها شامل پرسشنامه مربوط به مشخصات فردی، یادآور ۲۴ ساعته غذایی و دفعات مصرف در یک هفته گذشته بود. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون کای اسکوئر و آنالیز واریانس یک طرفه، در سطح معنی داری P<0.05 تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: ۱۴۱ دانش آموز (۳۶.۶%) به طور روزانه صبحانه مصرف می کردند. تعداد میان وعده های مصرف شده، در طی یک هفته گذشته ۳.۱±۴.۵۵ و بیشترین میان وعده مصرفی، نان و پنیر با ۴۴.۷% (۱۷۲ نفر) و کمترین میان وعده چیپس و پفک با ۸.۳% (۳۲ نفر) گزارش شد. میانگین دریافت گروه های غذایی در طی ۲۴ ساعت گذشته شامل نان و غلات ۲.۲۷±۴.۹۲ (مقدار توصیه شده ۱۱-۶ واحد)، میوه و سبزیجات ۲.۱۷±۴.۴۶ (مقدار توصیه شده ۵-۹ واحد)، شیر و لبنیات ۱.۴±۲ (مقدار توصیه شده ۲-۳ واحد)، گوشت و جانشین ها ۱.۵±۲.۹ (مقدار توصیه شده ۲-۳ واحد) بود. بین مصرف روزانه گوشت با شغل پدر و بین مصرف روزانه میوه و سبزیجات با شغل مادر ارتباط معنی داری دیده شد؛ همچنین بین میانگین میزان مصرف روزانه برخی گروه های غذایی با منطقه محل تحصیل و سطح تحصیلات مادر و پدر اختلاف معنی داری دیده شد.نتیجه گیری: با توجه به یافته های این تحقیق، آموزش به منظور اصلاح عادات غذایی با هدف انطباق با هرم راهنمای غذایی توصیه می شود.

کلید واژه: رفتار تغذیه ای، وضعیت تغذیه، ارزیابی تغذیه، دانش آموزان، بیرجند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.