مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: مکمل کربوهیدراتی، مکمل کربوهیدرات – پروتئین، پروتئین شوک گرمایی ۷۲، فعالیت های تناوبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.