مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات – پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی ۷۲ (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: مکمل کربوهیدراتی، مکمل کربوهیدرات – پروتئین، پروتئین شوک گرمایی ۷۲، فعالیت های تناوبی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.