مقاله آزمون تئوری هکشر – اوهلین – ساموئلسن در تجارت درون صنعت ایران (رویکرد داده های ترکیبی پویا)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آزمون تئوری هکشر – اوهلین – ساموئلسن در تجارت درون صنعت ایران (رویکرد داده های ترکیبی پویا) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آزمون تئوری هکشر – اوهلین – ساموئلسن در تجارت درون صنعت ایران (رویکرد داده های ترکیبی پویا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آزمون تئوری هکشر – اوهلین – ساموئلسن در تجارت درون صنعت ایران (رویکرد داده های ترکیبی پویا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آزمون تئوری هکشر – اوهلین – ساموئلسن در تجارت درون صنعت ایران (رویکرد داده های ترکیبی پویا) :

مقاله آزمون تئوری هکشر – اوهلین – ساموئلسن در تجارت درون صنعت ایران (رویکرد داده های ترکیبی پویا) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهشنامه بازرگانی از صفحه ۱ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: آزمون تئوری هکشر – اوهلین – ساموئلسن در تجارت درون صنعت ایران (رویکرد داده های ترکیبی پویا)
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجارت درون صنعت
مقاله برآورد GMM
مقاله منطقه MENA
مقاله مزیت نسبی
مقاله هکشر ـ اوهلین ـ ساموئلسون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه تجارت درون صنعت برای کشورهایی که در جستجوی مزیت های نسبی واقعی هستند، با در نظر گرفتن شیوه و تکنولوژی تولید این کشورها، بسیار مهم و حیاتی است. ایران نیز در راه پیشرفت و توسعه روابط برون مرزی تجاری خود، نیازمند الگویی مناسب برای تولید و صادرات کالاها و همچنین واردات مواد و کالاهای مورد نیاز است. برای رسیدن به این هدف باید بتوانیم به خوبی مزیت های نسبی تجاری را در کشور شناسایی کرده و به تقویت آن بپردازیم. در این مقاله با استفاده از روش برآورد پویای GMM به بررسی میزان تاثیرات متغیرهای مدل هکشر ـ اوهلین ـ ساموئلسون بر تجارت درون صنعت ایران با کشورهای منطقه MENA در طی دوره ۱۳۸۶-۱۳۷۸ با استفاده از داده های ترکیبی می پردازیم. مطالعه انجام شده نشان می دهد که از میان متغیرهای مدل هکشر ـ اوهلین ـ ساموئلسون سرمایه انسانی کم ترین تاثیر را بر تجارت درون صنعت ایران با کشورهای منطقه MENA دارد و مزیت های نسبی تجارت درون صنعت ایران در اکثر موارد در طول زمان تغییر نکرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.