اثر استرس حاد بر نوسانات کورتیزول و گلوکز ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با سطوح متفاوت ویتامین های C و E


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر استرس حاد بر نوسانات کورتیزول و گلوکز ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با سطوح متفاوت ویتامین های C و E دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر استرس حاد بر نوسانات کورتیزول و گلوکز ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با سطوح متفاوت ویتامین های C و E  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استرس حاد بر نوسانات کورتیزول و گلوکز ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با سطوح متفاوت ویتامین های C و E،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر استرس حاد بر نوسانات کورتیزول و گلوکز ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با سطوح متفاوت ویتامین های C و E :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۱۴

ویتامین ها ترکیبات آلی پیچیده ای هستند، که اهمیت حیاتی برای ماهیان داشته و کمبود آنها باعث اختلالات شدید در بدن می گردد. نه جیره غذایی شامل ترکیبی از مقادیر ۰، ۱۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم ویتامین C و ۰، ۱۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم ویتامین E در کیلوگرم غذا در ۲ تکرار و به مدت ۱۵ هفته جهت پرورش ماهیان استرلیاد در نظر گرفته شدند. تعداد ۲۷۰ عدد ماهی استرلیاد با وزن متوسط ۱۴.۲۸±۳۵۰.۹۲ گرم به ۱۸ تانک فایبرگلاس معرفی گردیدند. در پایان آزمایش تست استرس (شامل قرار گرفتن در معرض هوا، کاهش حجم آب و قطع هوادهی) انجام و ۳ عدد ماهی از هر تانک به طور تصادفی خونگیری شدند. نتایج نشان داد که پس از انجام تست استرس حداقل و حداکثر مقدار کورتیزول در تیمارهای E400 C400 mg/kg (9) و E100 C0 mg/kg (4) (اثر توام ویتامین ها) و به ترتیب معادل ۰.۳۱±۲۵.۶۹ و ۰.۴۴±۵۴.۲۲ نانوگرم در میلی لیتر ثبت گردید که دارای اختلاف معنی دار آماری بودند ((P<0.05. حداقل و حداکثر مقدار گلوکز پس از انجام تست استرس در تیمارهای E400 C400 mg/kg (9) و E100 C0 mg/kg (4) و به ترتیب ۰.۱۶±۶۸.۴۹ و ۰.۳۸±۹۸.۲۷ میلی گرم در دسی لیتر بود، که اختلاف معنی دار آماری را نشان داد (P<0.05). با استناد به نتایج فوق می توان اظهار نمود که سطوح بالای ویتامین های C و E جیره و اثر متقابل آنها می توانند تاثیرات مثبتی در کاهش اثرات سوء استرس در ماهی استرلیاد داشته باشند.

کلید واژه: استرس، کورتیزول، گلوکز، ویتامین C، ویتامین E، ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.