مقاله بررسی ریسک فاکتورهای کانسر پستان در زنان زیر ۴۰ سال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ریسک فاکتورهای کانسر پستان در زنان زیر ۴۰ سال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ریسک فاکتورهای کانسر پستان در زنان زیر ۴۰ سال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریسک فاکتورهای کانسر پستان در زنان زیر ۴۰ سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ریسک فاکتورهای کانسر پستان در زنان زیر ۴۰ سال :
مقاله بررسی ریسک فاکتورهای کانسر پستان در زنان زیر ۴۰ سال که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۳۷ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: بررسی ریسک فاکتورهای کانسر پستان در زنان زیر ۴۰ سال
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان پستان
مقاله فاکتورهای باروری و هورمونی
مقاله ریسک فاکتورها
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی ریسک فاکتورهای کانسر پستان در زنان زیر ۴۰ سال در ۱۰ سال اخیر (۱۳۸۶-۱۳۷۷) است.
روش کار: این پژوهش از نوع توصیفی – تحلیلی و مورد شاهدی است که گروه مورد شامل ۳۱۲ خانم مبتلا به سرطان پستان زیر ۴۰ سال با تشخیص قطعی بر مبنای آسیب شناسی و واجد شرایط پژوهش و گروه شاهد شامل ۳۱۲ خانم زیر ۴۰ سال مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی به علت بیماری غیر نئو پلاستیک و غیر هورمونی بودند. هردو گروه از نظر سن همگون شدند. روش جمع آوری داده ها از طریق مصاحبه و مدارک پزشکی بود. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده ازآزمون کای دو،تی مستقل، رگرسیون لوجستیک ونیز شاخص OR برای بررسی رابطه ها بود.
نتایج: ارتباط آماری معناداری بین متغیرهای وضعیت ازدواج، سابقه فامیلی سرطان پستان، سن اولین زایمان، سن منارک، پاریتی (در مولتی پاریتی بیش تر از نولی پاریتی)، مدت شیردهی، مصرف ocp مشاهده شد ولی بین سابقه شیردهی، سابقه سقط ارتباط آماری معناداری مشاهده نشد.
نتایج آزمون تک متغیره نشان داد، در مجردین ۹۵CI=1.51-3.88),(p<0.001) درصد( OR=2.42، در افراد با پاریتی ۴ و بالاتر درمقایسه با نولی پارها ۹۵CI=3.89-45.66),(p<0.001)درصد( OR=۱۳.۳۳، در افراد با سابقه فامیلی مثبت سرطان پستان (۹۵CI=2.95-16.99),(p<0.001) OR=7.07 ، در زنان با سن منارک ۱۵ سال و بالاتر در مقایسه با سن منارک کم تر از ۱۲ سال ۹۵CI=0.04-0.23),(p<0.001) درصد) ۱ OR= 0در خانم های با سن اولین زایمان ۳۰ سال و بالاتر در مقایسه با خانم های با سن اولین زایمان کم تر از ۳۰ سال ۹۵CI=1.02-3.67)درصد)OR=1.93، (p=0.041)و در افراد با شیردهی کم تر از ۲۴ ماه در مقایسه با افراد با شیردهی ۲۴ ماه و بالاتر ۹۵CI=1.22-2.58),(p<0.001)درصد) ۷۷/۱ OR=بود. در افراد با سابقه مصرف قرص های ضد بارداری ۹۵CI=1.87-4.24),(p<0.001)درصد) OR=۸۳.۲ ارتباطی بین سابقه شیردهی (p=0.985)، سابقه(p=0.749) سقط و افزایش خطر سرطان پستان مشاهده نشد. در آنالیز رگرسیون لوجستیک به ترتیب پاریتی، سابقه فامیلی سرطان پستان، سابقه مصرف ocp و سن در اولین زایمان درافزایش خطر سرطان پستان زیر ۴۰ سال موثر بودند.
نتیجه گیری: تایج نشان داد که در زنان زیر۴۰ سال در مقایسه با سایر سنین خطر سرطان پستان در مولتی پارهای با پاریتی ۴ و بالاتر بیش تر از نولی پارها بود سابقه شیردهی موثر نبود سایر ریسک فاکتورها مشابه بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.