مقاله بررسی مقابله ای نظام آهنگ فارسی و ژاپنی با نگاهی به تکیه زیر و بمی هسته ای در دو زبان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقابله ای نظام آهنگ فارسی و ژاپنی با نگاهی به تکیه زیر و بمی هسته ای در دو زبان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقابله ای نظام آهنگ فارسی و ژاپنی با نگاهی به تکیه زیر و بمی هسته ای در دو زبان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقابله ای نظام آهنگ فارسی و ژاپنی با نگاهی به تکیه زیر و بمی هسته ای در دو زبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقابله ای نظام آهنگ فارسی و ژاپنی با نگاهی به تکیه زیر و بمی هسته ای در دو زبان :

مقاله بررسی مقابله ای نظام آهنگ فارسی و ژاپنی با نگاهی به تکیه زیر و بمی هسته ای در دو زبان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش زبان های خارجی از صفحه ۵ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: بررسی مقابله ای نظام آهنگ فارسی و ژاپنی با نگاهی به تکیه زیر و بمی هسته ای در دو زبان
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ژاپنی
مقاله فارسی
مقاله آهنگ
مقاله نواخت
مقاله تکیه زیر و بمی هسته ای
مقاله ضریب همبستگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پژوهش حاضر با هدف آشکار ساختن تفاوت های نظام آهنگ زبان فارسی و نظام آهنگ زبان ژاپنی، برای استفاده در گستره های زبان شناسی مقابله ای و آموزش زبان انجام پذیرفت. نخست یک توصیف مرجع از نظام آهنگ هر یک از دو زبان در چارچوب نظریه تحقیق برگزیده شد و نظام آهنگ دو زبان در قالب این دو توصیف مطالعه و مقابله شد و تفاوتی ساختاری بین دو زبان در قالب یک فرضیه برای تحقیق مطرح شد که عبارت بود از وجود تکیه زیر و بمی هسته ای Nuclear Pitch Accent (NPA) در فارسی و عدم وجود آن در ژاپنی. سپس داده هایی که نماینده کلیه الگوهای آهنگی دو زبان بودند، جمع آوری شد و از پنج دانشجوی زبان ژاپنی در ایران و پنج دانشجوی زبان فارسی در ژاپن خواسته شد تا تمامی داده ها را در محیط آزمایشگاهی بخوانند. پس از بررسی و تجزیه و تحلیل منحنی های زیر و بمی پاره گفتارهای ضبط شده، مشخص شد که در هر گروه آهنگی فارسی یکی از گروه های تکیه ای دارنده تکیه زیر و بمی هسته ای است و برجسته تر از سایر گروه ها ادراک می شود. در حالی که در زبان ژاپنی تکیه واژگانی کلیه کلمات در کلام تظاهر می یابند و هیچ واحدی برجسته تر از سایر واحدها تولید و ادراک نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.