مقاله بررسی فراوانی مول هیداتیفرم و برخی عوامل خطر مرتبط با آن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی مول هیداتیفرم و برخی عوامل خطر مرتبط با آن دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی مول هیداتیفرم و برخی عوامل خطر مرتبط با آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی مول هیداتیفرم و برخی عوامل خطر مرتبط با آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی مول هیداتیفرم و برخی عوامل خطر مرتبط با آن :

مقاله بررسی فراوانی مول هیداتیفرم و برخی عوامل خطر مرتبط با آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان از صفحه ۲۷ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی مول هیداتیفرم و برخی عوامل خطر مرتبط با آن
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عوامل خطر
مقاله مول هیداتیفرم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: مول هیداتیفرم که از موارد اورژانس و پرمخاطره بارداری می باشد عبارت است از تورم و هیپرپلازی که درویلوزیته های کوریون جفت بوجود می آید و از نظر بافت شناسی به تغییرات غیرطبیعی در پرزهای جفتی شامل پرولیفراسیون تروفوبلاستیک و ادم استرومای ویلی اطلاق می شود. بروز آن در مناطق مختلف جهان متغیر بوده و در مطالعات مختلف عوامل خطر متفاوتی در رابطه با بروز بیماری ذکر شده است. هدف از این مطالعه تعیین فراوانی مول هیداتیفورم و برخی عوامل مرتبط با آن در یک دوره ده ساله می باشد.
روش کار: این مطالعه به روش توصیفی – تحلیلی در طی سالهای ۸۶ -۱۳۷۷ بر روی ۲۰۰ بیمار مول هیداتیفورم به عنوان گروه مورد و ۴۰۰ زن مراجعه کننده جهت زایمان به عنوان گروه شاهد در بیمارستان معتضدی کرمانشاه انجام شد. اطلاعات لازم از پرونده بیماران استخراج و دسته بندی گردید، داده ها با استفاده از نرم افزار spss و آزمونهای آماری یو من ویتنی، کلموگروف – اسمیرنوف ، آزمون دقیق فیشرو مجذور کای مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج: در این مطالعه فراوانی مول هیداتیفرم ۱/۳ در ۱۰۰۰ تولد زنده و فراوانی مول کامل و ناقص به ترتیب ۰۷/۲ در ۱۰۰۰ و ۰۴/۱ در ۱۰۰۰ تولد زنده بود. میانگین سنی بیماران مول هیداتیفرم ۳۳/۲۶ سال و ۶۰% بیماران مول هیداتیفرم مولتی پار بودند. در بین عوامل مورد بررسی وجود سابقه حاملگی مولار (p=0.004) و قاعدگیهای نامنظم (p=0.01) بطور معنی داری بر فراوانی بیماری موثر بودند.
نتیجه نهایی: حاملگی مولار از موارد اورژانس بارداری می باشد که در جامعه ما شیوع و عود نسبتا بالایی دارد و در تمام زنان سنین باروری که با خونریزی مراجعه می کنند بعنوان یکی از تشخیصهای مطرح باید مورد توجه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.