ارزیابی خصوصیات زراعی ژنوتیپ های گندم مصنوعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی خصوصیات زراعی ژنوتیپ های گندم مصنوعی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی خصوصیات زراعی ژنوتیپ های گندم مصنوعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات زراعی ژنوتیپ های گندم مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی خصوصیات زراعی ژنوتیپ های گندم مصنوعی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)
تعداد صفحات :۲۶
در سال های اخیر استفاده از تنوع ژنتیکی موجود در سطوح مختلف خزانه ژنی گندم به عنوان منابعی غنی جهت اصلاح و پیشبرد صفات متعدد مورد توجه قرار گرفته است. از جمله این منابع می توان به گونه های وحشی اشاره کرد که برای بهره برداری از آن ها از گونه های حد واسط و تولید ارقام مصنوعی استفاده شده است. در بررسی حاضر ۱۰۰ ژنوتیپ گندم مصنوعی دریافتی از مرکز بین المللی تحقیقات گندم و ذرت (CIMMYT) به همراه ارقام گندم شاهد پیشتاز، پیشگام و مغان-۳ در شرایط آبی در مزرعه آزمایشی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر واقع در کرج مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج آزمایش تنوع زیادی را در ژنوتیپ های گندم مصنوعی از نظر اکثر صفات زراعی نشان داد. تجزیه رگرسیون نشان داد که در گندم های مصنوعی صفاتی مانند تعداد روز از ظهور سنبله تا رسیدن فیزیولوژیکی، ارتفاع بوته و تعداد دانه در سنبله اثر مثبت و معنی داری بر عملکرد دانه داشتند. دسته بندی ژنوتیپ ها بر اساس تجزیه کلاستر به روش وارد (Ward) گندم های مصنوعی مورد مطالعه را در هفت گروه هر یک با ویژگی های خاصی قرار داد. با توجه به نتایج به دست آمده تعداد پانزده ژنوتیپ گندم مصنوعی با داشتن عملکرد دانه بالا و برخی خصوصیات زراعی مناسب شناسائی و برای بررسی بیشتر در نظر گرفته شدند. نتایج این تحقیق نشان داد که گندم های مصنوعی می توانند به عنوان منابع ارزشمندی برای انتقال صفات جدید و متنوع به خزانه ژنی گندم های زراعی مورد توجه قرار گیرند و تنوع مناسبی را برای به نژادگران به منظور اصلاح و تولید ارقام فراهم آورند.
کلید واژه: گندم نان، گندم های مصنوعی، تنوع ژنتیکی، صفات زراعی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.