مقاله بررسی اثر اکترئوتاید در درمان پانکراتیت حاد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اکترئوتاید در درمان پانکراتیت حاد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اکترئوتاید در درمان پانکراتیت حاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اکترئوتاید در درمان پانکراتیت حاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اکترئوتاید در درمان پانکراتیت حاد :

مقاله بررسی اثر اکترئوتاید در درمان پانکراتیت حاد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۱۱۵ تا ۱۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر اکترئوتاید در درمان پانکراتیت حاد
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پانکراتیت حاد
مقاله اوکترئوتاید
مقاله سندوستاتین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پانکراتیت حاد می تواند از یک درد شکمی خفیف تا بیماری شدید منجر به مرگ باشد. علاوه بر درمان های طبی، تلاش های زیادی به منظور سرکوب ترشح پانکراس و کنترل علایم بیماری و پیش گیری از عوارض آن صورت گرفته و داروهای مختلفی تحت بررسی قرار گرفته اند. یکی از این داروها اکترئوتاید است که نتایج حاصله درباره آن یکسان نبوده است.
روش بررسی: این کارآزمایی بالینی در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از اسفند ۱۳۸۰تا شهریور ۱۳۸۳ بر روی ۲۵ بیمار مبتلا به پانکراتیت حاد صورت گرفته است. در بیماران بستری در بیمارستان امام خمینی (ره) (۱۹ بیمار) گروه A از اکترئوتاید با دوز ۰۰۵ میلی گرم هر ۱۲ ساعت زیر جلدی و در بیماران بستری در بیمارستان گلستان (۶ بیمار) گروه B فقط درمان های عمومی رایج به کار رفت. هر دو گروه به مدت حداقل ۶ ماه پیگیری شدند. سیر بیماری، نتیجه درمانی، عوارض و مرگ و میر دو گروه مقایسه شدند.
یافته ها: گروه A که طبق معیارهای رانسون به طور متوسط از شدت بیماری بیشتری برخوردار بودند، علی رغم درمان با اکترئوتاید در سیر بیماری تفاوتی ملاحظه نگردید و متوسط زمان بهبودی، قطع تب و رفع لکوسیتوز بیشتری داشتند، در حالیکه میزان بروز عوارض برابر یا کمتر از گروه B داشتند (P>0.05).
نتیجه گیری: با توجه به شدیدتر بودن بیماری در گروه A می توان نتیجه گیری کرد که اکترئوتاید در حالی که در سیر بیماری اثر قابل توجه و معناداری نداشته (P>0.05) است، اما در کاهش میزان بروز عوارض، عود و مرگ و میر اثر نسبی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.