باززایی غیرمستقیم پروانش (.Catharanthus roeus L) از طریق کشت ریزنمونه های برگ و ترکیبات مختلف تنظیم کننده های رشد گیاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
باززایی غیرمستقیم پروانش (.Catharanthus roeus L) از طریق کشت ریزنمونه های برگ و ترکیبات مختلف تنظیم کننده های رشد گیاهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد باززایی غیرمستقیم پروانش (.Catharanthus roeus L) از طریق کشت ریزنمونه های برگ و ترکیبات مختلف تنظیم کننده های رشد گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی باززایی غیرمستقیم پروانش (.Catharanthus roeus L) از طریق کشت ریزنمونه های برگ و ترکیبات مختلف تنظیم کننده های رشد گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن باززایی غیرمستقیم پروانش (.Catharanthus roeus L) از طریق کشت ریزنمونه های برگ و ترکیبات مختلف تنظیم کننده های رشد گیاهی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون کشت های گلخانه ای
تعداد صفحات :۱۳
پروانش (Catharanthus roeus L.) گیاهی است از خانواده آپوسیناسه و حاوی بیش از ۱۳۰ نوع آلکالوئید ایندولی ترپنوئیدی (TIAs) ازجمله دو آلکالوئید دایمری وین بلاستین و وین کریستین که دارای خاصیت ضد تومور بوده و برای درمان بسیاری از سرطان ها به کار می روند. به همین دلیل، تاکنون تحقیقات زیادی در زمینه تولید این داروها از طریق کشت بافت گیاهی صورت گرفته است. در این پژوهش، با هدف تعیین بهترین ترکیب هورمونی در محیط کشت آزمایشگاهی برای باززایی غیرمسقیم گیاه پروانش، ۲۵ ترکیب هورمونی برای تولید کالوس از ریزنمونه برگ و هفت تیمار برای باززایی کالوس ها در نظر گرفته شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر تیمارهای هورمونی مختلف در تولید کالوس از ریزنمونه برگ در سطح ۱% معنی دار است. تیمارهای ۰.۱ و ۵ میلی گرم در لیتر BAP و NAA به ترتیب علاوه بر تولید کالوس فراوان، ریشه زیادی نیز تولید کردند. در بین تیمارها، محیط های غذایی حاوی زغال فعال برای تولید کالوس و محیط های بدون زغال برای باززایی مناسب تشخیص داده شدند. به طور کلی، نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که باززایی غیر مستقیم ریزنمونه برگ، به دلیل دشواری در باززایی کالوس ها، احتمال وقوع جهش سوماکلونال و تولید شاخه های کمتر، برای ریزازدیادی گیاه پروانش روشی مناسب نمی باشد، اما از این روش می توان برای تولید برخی متابولیت های ثانویه بهره جست.
کلید واژه: پروانش، ریزازدیادی، باززایی غیرمستقیم، کالوس، ریزنمونه برگ، تنظیم کننده های رشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.