سرنوشت مقالات مردود شده در بررسی اولیه نشریه علمی – پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال های ۱۳۸۶-۱۳۸۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سرنوشت مقالات مردود شده در بررسی اولیه نشریه علمی – پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال های ۱۳۸۶-۱۳۸۰ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سرنوشت مقالات مردود شده در بررسی اولیه نشریه علمی – پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال های ۱۳۸۶-۱۳۸۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سرنوشت مقالات مردود شده در بررسی اولیه نشریه علمی – پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال های ۱۳۸۶-۱۳۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سرنوشت مقالات مردود شده در بررسی اولیه نشریه علمی – پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال های ۱۳۸۶-۱۳۸۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: با توجه به نقش بسیار مهم نشریات علمی در انتشار دانش، به ویژه در حوزه سلامت، مدیریت آن ها حائز اهمیت است.مطالعه حاضر، با هدف تعیین سرنوشت مقالات مردود شده در بررسی اولیه توسط نشریه علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان انجام شده است. مواد و روش ها: در این مطالعه پی گیر (Follow up study)، کلیه مقالاتی که در طی سال های ۱۳۸۶-۱۳۸۰ در بررسی اولیه نشریه علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان مردود شده بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند. به منظور تعیین سرنوشت مقالات مردود شده، سه پایگاه داده ای SID، Magiran و IranMedex با استفاده از عنوان مقاله و نام نویسندگان مورد جستجو قرار گرفتند. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از آزمون های توصیفی و مجذور کای تجزیه و تحلیل شدند. یافته ها: در طی سال های مورد بررسی، ۱۰۳۰ مقاله به دفتر مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ارسال گردیده بود که ۵۱۲ عدد از آنها (۴۹.۷%) در مرحله اولیه بررسی، مردود اعلام شده بودند. از این تعداد، ۱۵۵ مقاله (۳۰.۳%) موفق به چاپ در مجلات دیگر شدند. عنوان ۹۶ عدد (۶۱.۹%) از این مقالات، با عنوان ارسال شده به دفتر مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، تفاوت داشت. تاریخ چاپ دوازده عدد (۷.۷%) از آن ها، مربوط به قبل از ارسال به دفتر مجله بود. نتیجه گیری: با توجه به اینکه ۷۰% از مقالات مردود شده در بررسی اولیه مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، در سایر مجلات نیز به چاپ نرسیده اند، می توان چنین نتیجه گیری کرد که بررسی اولیه مقالات در این مجله به خوبی صورت گرفته است و هیات تحریریه در این امر موفق عمل نموده اند.

کلید واژه: سرنوشت، مقالات مردود شده، نشریه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.