شناسایی عوامل باکتریایی جدا شده از آبسه های کبدی گاو در گاوهای کشتاری کشتارگاه ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی عوامل باکتریایی جدا شده از آبسه های کبدی گاو در گاوهای کشتاری کشتارگاه ارومیه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی عوامل باکتریایی جدا شده از آبسه های کبدی گاو در گاوهای کشتاری کشتارگاه ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی عوامل باکتریایی جدا شده از آبسه های کبدی گاو در گاوهای کشتاری کشتارگاه ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی عوامل باکتریایی جدا شده از آبسه های کبدی گاو در گاوهای کشتاری کشتارگاه ارومیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۸

هدف از تحقیق حاضر تعیین میزان فراوانی آبسه های کبدی و علل باکتریایی ایجاد کننده آن در گاوهای کشتار شده در کشتارگاه ارومیه می باشد. در بازرسی پس از کشتار ۲۱۷۹ لاشه گاو، در ۳۶ مورد (%۱.۶۵) آبسه کبدی مشاهده گردید. از تمامی آبسه ها کشت هوازی و بی هوازی به عمل آمد و جدایه ها به شرح زیر شناسایی گردید: آرکانوباکتریوم پیوژنز، فوزوباکتریوم نکروفوروم، اشریشیا کلی، استافیلوکوک، پزودوموناس ایروژنوزا، استرپتوکوک و کورینه باکتریوم پزودوتوبرکلوزیس. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که آرکانوباکتریوم پیوژنز با فراوانی %۵۸.۳۳، مهمترین جدایه و فوزوباکتریوم نکروفوروم با فراوانی %۵۲.۷۷، دومین جدایه مهم آبسه های کبدی گاوهای شهرستان ارومیه می باشند. کورینه باکتریوم پزودوتوبرکلوزیس با فراوانی %۵.۵۵، برای اولین بار در این تحقیق از آبسه های کبدی گاوها گزارش می شود.

کلید واژه: کورینه باکتریوم پزودوتوبرکلوزیس، آبسه کبدی، گاو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.