مقاله بررسی جهش های ژن ( FLT3 (FMS like tyrosine kinase 3 درکودکان مبتلا به لوسمی های حاد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جهش های ژن ( FLT3 (FMS like tyrosine kinase 3 درکودکان مبتلا به لوسمی های حاد دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جهش های ژن ( FLT3 (FMS like tyrosine kinase 3 درکودکان مبتلا به لوسمی های حاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جهش های ژن ( FLT3 (FMS like tyrosine kinase 3 درکودکان مبتلا به لوسمی های حاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جهش های ژن ( FLT3 (FMS like tyrosine kinase 3 درکودکان مبتلا به لوسمی های حاد :

مقاله بررسی جهش های ژن ( FLT3 (FMS like tyrosine kinase 3 درکودکان مبتلا به لوسمی های حاد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از صفحه ۲۳۰ تا ۲۳۵ منتشر شده است.
نام: بررسی جهش های ژن ( FLT3 (FMS like tyrosine kinase 3 درکودکان مبتلا به لوسمی های حاد
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لوسمی حاد
مقاله ژن FLT3
مقاله جهش ITD
مقاله جهش نقطه ای D835

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: جهش ژن flt3 (گیرنده تیروزین کینازی شبه) FMS باعث تکثیر بدون کنترل سلول های لوسمیک شده و پیش آگهی بدی را به همراه دارد. هدف ما از این مطالعه اجرایی کردن آزمایشات مولکولی برای تشخیص و غربالگری این جهش ها در مبتلایان لوسمی های حاد بود.
روش بررسی: در این مطالعه بنیادی، ۹۱ کودک مبتلا به لوسمی های حاد میلوئیدی (AML) و لنفوئیدی (ALL) از نظر جهش در ژن flt3 شامل وجود جهش ITD (Internal Tandem duplication) و جهش نقطه ای (Point mutation) در اگزون ۱۷ ارزیابی شدند. جهش ITD در گیرنده flt3 با انجام PCR (Polymerase chain reaction) در اگزون ۱۱ و ۱۲ و اینترون ۱۱ انجام شد. در مورد جهش نقطه ای در اگزون ۱۷، بعد از انجام PCR روی DNA ژنومیک این بیماران، محصولات PCR شده بیماران با استفاده از آنزیم محدود الاثر ECORV و تکنیک RFLP (Restriction Fragment Length Polymorphism) بررسی شدند. در موارد ITD مثبت، روش Sequencing به کار گرفته شد.
یافته ها: جهش ITD در۷ فرد (۷/۷ درصد) مبتلا به لوسمی حاد مشاهده گردید. ۲ بیمار (۲/۲ درصد) نیز جهش نقطه ای D835 داشتند. توزیع آنها در زیرگروه های مختلفFAB یکسان نبود.
نتیجه گیری: جهش
FLT3 در لوسمی های حاد کودکان شیوع بالایی دارد. بنابراین می توان با تشخیص مولکولی این جهش ها، مستقل از طبقه بندی FAB و قبل از شروع درمان، در مورد پروتکل درمانی صحیح تصمیم گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.