تهیه خیارشور پروبیوتیک با استفاده از سویه ?کتوباسیلوس پ?نتاروم بومی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه خیارشور پروبیوتیک با استفاده از سویه ?کتوباسیلوس پ?نتاروم بومی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه خیارشور پروبیوتیک با استفاده از سویه ?کتوباسیلوس پ?نتاروم بومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه خیارشور پروبیوتیک با استفاده از سویه ?کتوباسیلوس پ?نتاروم بومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه خیارشور پروبیوتیک با استفاده از سویه ?کتوباسیلوس پ?نتاروم بومی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه:پروبیوتیکهامیکروارگانیسمهای مفیدی هستندکه مانع از رشدباکتریهای مضرسیستم گوارشیمی گردند. خیارشور نیز بطور گسترده ای در فستفودهای ایران استفاده می گردد. هدف از این تحقیقتهیه خیارشور پروبیوتیکیبا استفاده از سویه کتوباسیلوس پنتاروم بومیبا خواص حسی مطلوب می باشد.مواد و روش ها:خیارشور تولیدی در pH ها و غلظت های مختلف نمک با آغازگر و بدون آغاز گرپروبیوتیکیتهیهشد. سرکهبعنوان عامل اسیدی استفاده شد و تعداد باکتریهای پروبیوتیک تولیدشده و خواص حسیبعد از ۱۵ روز گرمخانهگذاری در دمای محیط ارزیابیگردید. ارزیابیحسی خیارشور پروبیوتیک تولیدی با مقیاس ۵ طبقه ای انجام شد.یافته ها:باکتری جداسازی شده از خیارشور با استفاده از آزمایشات بیوشیمیاییمتداول بعنوان کتوباسیلوس پنتاروم تاییدشد. رشد باکتری پروبیوتیکی در میزان ۱-۵% نمک مطلوب بود. در حالیکه در غلظت نمک ۱۰% زنده مانیباکتری کاهشیافته بود. همچنین سلولهای باکتریایی در pH=3 رشدشان متوقف گردید. در حالیکه در pH، ۵ و ۷ تعداد سلولهای باکتری ها به ۱۰۸cfc/ml رسید. طعم در هر دو خیارشور پروبیوتیک و خیارشور سنتی ایرانیمورد قبول واقعشد.نتیجهگیری: خیارشوری با استفاده از کتوباسیلوس های بومی با زنده مانی بای باکتری پروبیوتیکی و خواص حسی مطلوب می توان تهیهنمود.

کلید واژه: خصوصیات حسی، خیارشور پروبیوتیک، کتوباسیلوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.