مطالعه اجزا عملکرد ارقام برنج تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اجزا عملکرد ارقام برنج تحت تنش شوری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اجزا عملکرد ارقام برنج تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اجزا عملکرد ارقام برنج تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اجزا عملکرد ارقام برنج تحت تنش شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی واکنش ارقام برنج (IR54447-3B-10-2، IR58443-6B-10-3)، اصلاح شده گیل و بومی دم سیاه) به ۳ سطح شوری ۴، ۸ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر و شرایط طبیعی، آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سال ۱۳۸۷ در گلخانه تحقیقاتی مجتمع آموزش عالی گنبدکاووس اجرا شد. به این منظور بذرهای جوانه زده رقم های مذکور، در گلدان های با حجم ۵ کیلوگرم حاوی خاک مزرعه کشت شدند. تیمارهای شوری بر اساس دستورالعمل موسسه بین المللی برنج ۳۰ روز پس از بذرپاشی اعمال گردید. صفات تعداد دانه در هر بوته، تعداد دانه پوک در هر بوته، تعداد خوشه پر در هر بوته، تعداد خوشه پوک در هر بوته و وزن دانه پر در هر بوته ثبت شدند و علاوه بر آن میزان سدیم و پتاسیم نیز اندازه گیری شد. اثر شوری، رقم و اثر متقابل آنها در تمامی صفات بسیار معنی دار بود. در بین ارقام مورد بررسی رقم بومی دم سیاه تفاوت معنی داری از نظر تعداد دانه پر و تعداد دانه پوک دارای اختلاف معنی داری با سایر ارقام و کمترین مقدار را داشت، درحالیکه این رقم از نظر تعداد خوشه پر در بوته با بیشترین مقدار (۱۶.۷۵) در بین سایر ارقام برتر بود. اثر تیمار شوری بر صفات تعداد دانه پر، تعداد دانه پوک، تعداد خوشه پر و پوک و وزن دانه پر روند مشابهی داشت. رقم بومی دم سیاه و IR58443-6B-10-3 بالاترین درصد پتاسیم را داشتند.

کلید واژه: برنج، تعداد دانه پر، تعداد دانه پوک، شوری، وزن دانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.