تاثیر محلول پاشی بر و ساکارز بر روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروسا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر محلول پاشی بر و ساکارز بر روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروسا دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر محلول پاشی بر و ساکارز بر روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروسا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر محلول پاشی بر و ساکارز بر روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروسا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر محلول پاشی بر و ساکارز بر روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروسا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۰

بر یکی از عناصر کم مصرف می باشد که در متابولیسم گیاهان نقش اساسی دارد. یکی از نقش های احتمالی آن نیز اتصال و انتقال قندها به شکل ساکارز در داخل گیاهان است. نقش احتمالی اخیر این عنصر کم مصرف باعث گردید تا محلول پاشی خالص و توام این ترکیبات و تاثیر آن بر برخی از خصوصیات بیوشیمیایی آن بر روی شاخه، برگ و میوه توت فرنگی مورد آزمایش قرار گیرد. بیشترین میزان کلروفیل a، b، کلروفیل کل، کاروتنوئیدها و قندهای کل برگ در تیمار محلول پاشی دارای ۱۰ درصد ساکارز همراه با ۰.۲ درصد اسیدبوریک مشاهده شد. بالاترین درصد گلوکز در صورت محلول پاشی توام ساکارز با غلظت ۱۰ درصد و اسید بوریک با غلظت ۰.۱ درصد حاصل گردید. همچنین بیشترین مقدار قند های کل، گلوکز میوه و ساکارز برگ در صورت کاربرد توام ساکارز ۱۰ درصد با همین دو غلظت ۰.۱ و ۰.۲ درصد اسید بوریک به دست آمد. در مورد ساکارز میوه و اسید آسکوربیک نیز همین ترکیب ذکر شده فوق باعث افزایش این خصوصیات شد. نتایج به دست آمده نشان داد که در پی محلول پاشی توسط محلول دارای اسید بوریک و ساکارز مقدار کلروفیل و قندها در برگ افزایش می یابد، بنابراین با افزایش قندها در برگ مقدار قندهای میوه نیز به طور معنی داری افزایش نشان می دهند. علاوه بر این مشخص شد که با افزایش غلظت اسیدبوریک از میزان سمیت در گیاه بروز می کند و در نتیجه مقدار کلروفیل و قندها در برگ ها و میوه ها به طور معنی داری کاهش می یابند. همچنین نتایج پژوهش حاضر نشان دهنده وجود همبستگی مثبت معنی دار بین مقدار کلروفیل a، b، کلروفیل کل و محتوی کارتنوئیدها در برگ های این گیاه با میزان قند کل، گلوکز و ساکارز درون برگ، میوه و اسید آسکوربیک کل میوه می باشد.

کلید واژه: توت فرنگی، ساکارز، اسیدبوریک، قندها، کلروفیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.