مطالعه اثر پایه و بافت میوه بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی نارنگی پیج و پرتقال تامسون ناول


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر پایه و بافت میوه بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی نارنگی پیج و پرتقال تامسون ناول دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر پایه و بافت میوه بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی نارنگی پیج و پرتقال تامسون ناول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر پایه و بافت میوه بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی نارنگی پیج و پرتقال تامسون ناول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر پایه و بافت میوه بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی نارنگی پیج و پرتقال تامسون ناول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی اثر پایه (نارنج و سیتروملو) و نوع بافت میوه (گوشت و پوست) بر برخی از خصوصیات بیوشیمیایی مهم میوه آزمایشی با دو تیمار پایه و بافت میوه به صورت فاکتوریل بر پایه کاملا تصادفی و با چهار تکرار انجام شد. بر اساس نتایج میزان اسید قابل تیتراسیون در گونه پرتقال تامسون ناول به طور معنی داری بیشتر از گونه نارنگی پیج بود. در مقایسه پایه، اسید قابل تیتراسیون هر دو نوع میوه رشد یافته بر پایه سیتروملو بیشتر از پایه نارنج بود. ویتامین ث میوه پایه نارنج بیشتر از نوع مشابه در پایه سیتروملو بوده که نشان دهنده کیفیت خوراکی بالاتر میوه رشدیافته روی پایه نارنج است. فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان فنل کل، فلاونوئید کل و هسپریدین در رقم تامسون ناول به طور معنی داری بیشتر از گونه نارنگی پیج بود. با این وجود نتایج نشان داد که نسبت به میوه تامسون نارینجین بیشتری در نارنگی پیج تجمع یافت. در مقایسه با پایه نارنج میوه های پایه سیتروملو دارای فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان فلاونوئید و هسپریدین بیشتری بود. از طرف دیگر نتایج نشان داد که بین دو پایه از نظر میزان فنل و نارینجین اختلاف معنی داری وجود نداشت. مقایسه تجمع مواد موثره در دو قسمت پوست و گوشت نشان داد که تجمع ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و همچنین نارینجین و هسپریدین در پوست قابل ملاحظه است. بر اساس نتایج به دست آمده بیان می شود که اگرچه تجمع مواد موثره با اثر دارویی در میوه ارقام مختلف به تفاوت ژنتیکی آنها مرتبط است، به نظر می رسد که افزایش کمی و کیفی این ترکیبات با انتخاب پایه مناسب امکان پذیر باشد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، فنل، فلاونوئید، ویتامین ث، هیسپردین، نارینجین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.