تاثیر تلقیح بذر با باکتری های افزاینده رشد گیاه (PGPR) در مقادیر مختلف کودهای نیتروژن و فسفر بر زمان ظهور و رشد برگ جو (.Hordeum vulgar L)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تلقیح بذر با باکتری های افزاینده رشد گیاه (PGPR) در مقادیر مختلف کودهای نیتروژن و فسفر بر زمان ظهور و رشد برگ جو (.Hordeum vulgar L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تلقیح بذر با باکتری های افزاینده رشد گیاه (PGPR) در مقادیر مختلف کودهای نیتروژن و فسفر بر زمان ظهور و رشد برگ جو (.Hordeum vulgar L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تلقیح بذر با باکتری های افزاینده رشد گیاه (PGPR) در مقادیر مختلف کودهای نیتروژن و فسفر بر زمان ظهور و رشد برگ جو (.Hordeum vulgar L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تلقیح بذر با باکتری های افزاینده رشد گیاه (PGPR) در مقادیر مختلف کودهای نیتروژن و فسفر بر زمان ظهور و رشد برگ جو (.Hordeum vulgar L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد گیاه بر فیلوکرون و سرعت ظهور برگ جو در سطوح مختلف کودهای نیتروژن و فسفر، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۸ در مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل انجام شد. کرت های اصلی شامل دو عامل نیتروژن در سه سطح (صفر، ۴۰ و ۸۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص از منبع اوره) و کود فسفر (صفر، ۳۰ و ۶۰ کیلوگرم فسفر در هکتار به صورت (P2O5 و کرت های فرعی به تلقیح بذور با باکتری های محرک رشد گیاه در ۴ سطح (بدون تلقیح، تلقیح با ازتوباکتر کروکوکوم استرین ۵، آزوسپریلوم لیپوفرم استرینOF و مخلوط دو باکتری) اختصاص داده شدند. نتایج نشان داد فیلوکرون، سرعت ظهور برگ، تعداد برگ در بوته، وزن خشک برگ و شاخص سطح برگ تحت تاثیر تیمارهای مورد آزمایش قرار داشتند. به این ترتیب که با افزایش سطوح کود نیتروژن و فسفر سرعت ظهور برگ افزایش و فیلوکرون کاهش یافت. سرعت ظهور برگ در تلقیح توام بذور با باکتری های ازتوباکتر کروکوکوم استرین ۵ و آزوسپریلوم لیپوفرم استرین OF، بیشتر از تلقیح انفرادی با باکتری های مورد مطالعه بود. اثر ترکیب تیماری باکتری های محرک رشد گیاه× سطوح کود فسفر× کود نیتروژن برای صفت وزن خشک برگ معنی دار شد. بیشترین ماده خشک برگ در به کارگیری بالاترین سطح نیتروژن و فسفر به همراه تلقیح بذر با باکتری آزوسپریلوم لیپوفرم استرین OF، در مقایسه با سطوح شاهد برآورد گردید. بیش ترین تعداد برگ و شاخص سطح برگ در تلقیح توام با ازتوباکتر و آزوسپریلوم و کمترین آن در عدم پرایمنیگ مشاهده شد. بیشترین تعداد برگ و شاخص سطح برگ در بالاترین سطح نیتروژن و فسفر و کمترین آن ها در سطوح شاهد این دو فاکتور به دست آمد. تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد گیاه در تمامی مراحل یادداشت برداری در مقایسه با شاهد از شاخص سطح برگ بالاتری برخوردار بود. بنابراین به منظور افزایش سرعت ظهور برگ، تعداد برگ در بوته و شاخص سطح برگ آن می توان پیشنهاد کرد که تلقیح بذر به طور توام با باکتری های ازتوباکتر و آزسپریلوم در بالاترین سطح از کودهای نیتروژن (۸۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص) و فسفر (۶۰ کیلوگرم فسفر در هکتار به صورت (P2O5 به کار برده شود.

کلید واژه: باکتری های محرک رشد گیاه، تلقیح بذر، جو بهاره، فسفر، فیلوکرون و نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.