تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی – فیزیکی آب انار شفاف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی – فیزیکی آب انار شفاف دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی – فیزیکی آب انار شفاف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی – فیزیکی آب انار شفاف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی – فیزیکی آب انار شفاف :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۲۰
تعیین خواص حرارتی – فیزیکی آب انار شامل جرم حجمی، گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی جهت بررسی، کنترل، پیش بینی و مدلسازی عددی فرآیندهایی از قبیل خشک شدن و تغلیظ ضروری است. این خواص با تغییر درصد ماده جامد و دما تحت تاثیر قرار می گیرند. بنابراین این خواص در سه سطح ماده جامد محلول ۱۲، ۴۰ و ۶۵ درصد و در محدوده دمایی ۲۵ تا ۷۰ °C تعیین گردیدند. ضریب هدایت حرارتی توسط استوانه های هم محور، گرمای ویژه توسط گرماسنج پیمایشی تفاضلی و جرم حجمی توسط پیکنومتر حجمی اندازه گیری شد. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان می دهد که هم درصد ماده جامد و هم دما بر خواص حرارتی – فیزیکی آب انار تاثیرگذارند ولی تاثیر درصد ماده جامد بیشتر است. با افزایش ماده جامد محلول از ۱۲ به ۶۵ درصد ضریب هدایت حرارتی از ۰.۲۳۳ به ۰.۱۹۳ W/m.°C و گرمای ویژه از ۵.۱۹ به ۳.۳۴ kJ/kg.°C کاهش خواهند یافت در حالی که جرم حجمی روند صعودی داشته و از ۱۰۲۷ به ۱۳۲۳ kg/m3 افزایش می یابد. از طرفی با افزایش دما از ۳۰ تا ۷۰°C جرم حجمی از ۱۱۷۳ به ۱۱۵۰ kg/m3 کاهش یافته ولی ضریب هدایت حرارتی در طی افزایش دما از ۲۸ تا ۴۲°C از ۰.۱۸۸ به ۰.۲۲۹ W/m.°C افزایش یافته است همچنین روند صعودی گرمای ویژه در طی افزایش دما از ۴۰ تا ۶۰°C از ۳.۹ به ۴.۴ kJ/kg.°C مشاهده شده است. با تجزیه و تحلیل رگرسیون مدل های تجربی پیش بینی خواص حرارتی – فیزیکی آب انار بر حسب متغیرهای کاری به دست آمد.
کلید واژه: گرمای ویژه، ضریب هدایت حرارتی، جرم حجمی، آب انار
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.