مقاله مقدمه ای بر ارتباط کلامی پلیس راهنمایی و رانندگی در تعامل با مردم


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقدمه ای بر ارتباط کلامی پلیس راهنمایی و رانندگی در تعامل با مردم دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقدمه ای بر ارتباط کلامی پلیس راهنمایی و رانندگی در تعامل با مردم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقدمه ای بر ارتباط کلامی پلیس راهنمایی و رانندگی در تعامل با مردم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقدمه ای بر ارتباط کلامی پلیس راهنمایی و رانندگی در تعامل با مردم :

مقاله مقدمه ای بر ارتباط کلامی پلیس راهنمایی و رانندگی در تعامل با مردم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مطالعات مدیریت ترافیک از صفحه ۸۵ تا ۱۰۸ منتشر شده است.
نام: مقدمه ای بر ارتباط کلامی پلیس راهنمایی و رانندگی در تعامل با مردم
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تعامل اجتماعی
مقاله رفتار زبانی
مقاله بافت اجتماعی
مقاله ارتباط کلامی
مقاله ارتباط غیرکلامی
مقاله پلیس راهور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بی تردید یکی از ویژگی ها و قابلیت های پلیس جامعه محور، برقراری تعامل سازنده از جمله ارتباط کلامی صحیح و موثر با مردم است. ارتباطی که هم آمرانه و مقتدرانه و با اجرای قانون همراه باشد و هم مردم آن را بپذیرند و بی ادبانه و غیرمحترمانه تلقی نکنند.
حصول این مقصود متعالی، به ویژه در جامعه ایرانی، با دشواری ها و پیچیدگی های خاصی رو به رو است. این مقاله برآنست تا برخی از ظرافت ها و مهارت های ارتباط کلامی پلیس راهور (راهنمایی و رانندگی) و چالش های پیش روی آن را مطرح و در صورت امکان راهکارهایی برای آن ارایه کند. هر چند این نوشتار به طور خاص پلیس راهور را موضوع بحث قرار می دهد ، اما آن چه که درباره مبانی نظری و ارتباط کلامی و تعاملات اجتماعی و موانع ساختاری آن گفته شد، تنها اختصاص به پلیس راهور ندارد و مخاطب آن سازمان پلیس به طور عام می تواند باشد. بدیهی است این مطالعه، آغاز راه است و باب مطالعات بیشتر و عمیق تر با استفاده از داده های میدانی همچنان باز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.