بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای چرب برخی ارقام گردو (.Juglans regia L) و تاثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای چرب برخی ارقام گردو (.Juglans regia L) و تاثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای چرب برخی ارقام گردو (.Juglans regia L) و تاثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای چرب برخی ارقام گردو (.Juglans regia L) و تاثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای چرب برخی ارقام گردو (.Juglans regia L) و تاثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

گردو بدلیل داشتن اسیدهای چرب غیراشباع بعنوان یکی از مهمترین خشک میوه ها از نظر ارزش غذایی مطرح می باشد. هدف از مطالعه حاضر بررسی ترکیبات سودمند در روغن گردو است. در تحقیق حاضر برخی ارقام برتر گردو (.Juglans regia L) شامل: چندلر، هارتلی، پدرو،Z60، Z30 و Z63 جهت بررسی پروتئین، روغن و اسیدهای چرب انتخاب گردیدند. میزان روغن گردو به روش سوکسله اندازه گیری شد و مقدار آن در ارقام مختلف بین ۷۵-۶۰ درصد بود. بعد از استخراج روغن و خالص سازی آن، ترکیب کمی و کیفی اسیدهای چرب روغن توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) اندازه گیری گردید. نتایج این مطالعه نشان داد که اسیدهای چرب غیراشباع در روغن گردو غالب می باشد. اسیدچرب غالب لینولئیک اسید (۴۴.۸۴-۶۸-۴۴ درصد) و سایر اسیدهای چرب موجود لینولنیک (۱۵.۳۱-۲۳-۹۲ درصد)، اولئیک اسید (۸.۰۲-۳۱.۶۲ درصد)، پالمیتیک اسید (۲.۴۲-۶.۴۴ درصد) و استئاریک اسید (۱.۶۵-۲.۴۸ درصد) بودند. روغن گردو در ارقام مختلف ۷۵-۶۰ درصد و پروتئین مغز در این ارقام ۱۴.۶۷-۲۰.۳۸ درصد بود. در نهایت مشخص شد رقم هارتلی بیشترین میزان اسیدهای چرب غیراشباع و رقم Z63 کمترین میزان اسیدچرب غیر اشباع را دارد. همچنین رقم Z60 بیشترین میزان اسیدهای چرب اشباع و رقم Z63 کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع را در میان ارقام مورد بررسی دارا بودند. نتایج بدست آمده نشان داد که تنها گرده رقم Z63 بر پروتئین کل مغز رقم پدرو تاثیر داشت و به میزان ۲.۰۸ درصد میزان پروتئین کل مغز را نسبت به گرده افشانی آزاد افزایش داد.

کلید واژه: روغن گردو، اسیدچرب غیراشباع، اسیدچرب اشباع، لینولئیک اسید، لینولنیک اسید، اولئیک اسید، پالمیتیک اسید، استئاریک اسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.