تاثیر ایندول بوتیریک اسید (IBA) بر رشد، عملکرد و میزان ماده موثره آلیسین در پیاز گیاه سیر (.Allium sativum L) در شرایط تنش کم آبی در مزرعه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ایندول بوتیریک اسید (IBA) بر رشد، عملکرد و میزان ماده موثره آلیسین در پیاز گیاه سیر (.Allium sativum L) در شرایط تنش کم آبی در مزرعه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ایندول بوتیریک اسید (IBA) بر رشد، عملکرد و میزان ماده موثره آلیسین در پیاز گیاه سیر (.Allium sativum L) در شرایط تنش کم آبی در مزرعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ایندول بوتیریک اسید (IBA) بر رشد، عملکرد و میزان ماده موثره آلیسین در پیاز گیاه سیر (.Allium sativum L) در شرایط تنش کم آبی در مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ایندول بوتیریک اسید (IBA) بر رشد، عملکرد و میزان ماده موثره آلیسین در پیاز گیاه سیر (.Allium sativum L) در شرایط تنش کم آبی در مزرعه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۴

تنش خشکی مهمترین عاملی است که در بیشتر مراحل رشد گیاهان زراعی در مناطق خشک و نیمه خشک باعث محدودیت در رشد و دستیابی به عملکرد بالا می گردد. مشکل عمده ای که کشاورزان ایران در رابطه با زراعت سیر (Allium sativum L.) با آن مواجه هستند، بازده تولید و عملکرد بسیار پایین آن است. در یک مطالعه مزرعه ای، تاثیر مصرف تنظیم کننده رشد ایندول بوتیریک اسید (IBA) در دو سطح (۰ و ۱۰۰ پی پی ام) به صورت محلول پاشی در ۳۰ روز پس از کاشت بر رشد و میزان ماده موثره آلیسین در گیاه سیر در شرایط تنش کم آبی (آبیاری معمولی و کاهش ۴۰% آب آبیاری)، در منطقه جیرفت و در سال ۱۳۸۹، به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار مطالعه گردید. نتایج نشان داد که تنش کم آبی باعث کاهش معنی دار کلروفیل a،b و کلروفیل کل، کاروتنوئیدها، آنتوسیانین، سطح برگ، عملکرد آلیسین، عملکرد پیاز، وزن تر بوته و وزن تر ریشه و همچنین سبب افزایش نشت یونی گردید، ولی تاثیر معنی داری بر درصد آلیسین نداشت. در مقابل IBA در شرایط عدم تنش کم آبی باعث افزایش معنی دار کلیه عوامل اندازه گیری شده و کاهش نشت یونی و میزان آنتوسیانین گردید، ولی در شرایط تنش کم آبی تاثیری بر عملکرد کمی و کیفی محصول نداشت. در شرایط عدم تنش، IBA باعث افزایش وزن تر بوته به میزان ۳۰%، افزایش عملکرد پیاز به میزان ۱۹% و افزایش مقدار آلیسین به میزان ۲۵% گردید.

کلید واژه: سیر (.Allium sativum L)، تنش کم آبی، ایندول بوتیریک اسید، آلیسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.