بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (.Allium cepa L) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۳

گیاهان جنس Allium منبع مهمی از ترکیب های فنولی و فلاونوئیدی رژیم غذایی هستند. پلی فنول ها فعالیت اصلی آنتی اکسیدانی را در گیاهان انجام می دهند. ویژگی های آنتی اکسیدانی ترکیب های فنولی به علت قابلیت احیاء کنندگی آنها می باشد. این مطالعه برای شناسایی و تعیین مقدار ترکیب های فنولی تانیک اسید، ۸- هیدروکسی کوئینولین، وانیلیک اسید، کافئیک اسید، سالسیلیک اسید و ۱- نفتول موجود در بخش خوراکی دو واریته پیاز ایرانی (Allium cepa L.) با نامهای پیاز قرمز آذرشهر و پیاز سفید نیشابور و اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدانی آنها طراحی شده است. از پودر پیازها توسط متانول آبکی ۵۰% و اسید کلریدریک ۱.۲ مولار، عصاره تهیه شد و توسط HPLC، فنول ها شناسایی و مقدار آنها تعیین شد و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی آنها با استفاده از رادیکال DPPH اندازه گیری شد. فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیب های فنولی مورد نظر در بخش خوراکی دو واریته پیاز ایرانی شناسایی و اندازه گیری شد. نتایج نشان دادند که مقدار ترکیب های فنولی در واریته های مختلف پیاز متفاوت هستند و حداکثر مقدار آن در پیاز قرمز مشاهده شد. همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در پیاز قرمز بیشتر از پیاز سفید مشاهده شد.

کلید واژه: پیاز ایرانی (.Allium cepa L)، فنول، DPPH، HPLC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.