مقاله تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) :

مقاله تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۹ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)
مقاله بازهای ازته فرار (TVB-N)
مقاله ویژگی های حسی
مقاله پرتودهی گاما
مقاله دمای انجماد ( ۱۸oC-)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تاثیر پرتودهی گاما با دوزهای ۱ KGY، ۲۵ و ۵ و نگهداری در فریزر (-۱۸oC) بر شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و ویژگیهای حسی در میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) به مدت ۹ ماه و در فاصله ۱۵ ماه مورد ارزیابی قرارگرفت. ارزیابی های مقادیر TVB-N نشان داد که میزان آن به تدریج در طی دوره نگهداری افزایش و با افزایش دوز پرتودهی کاهش یافت که در تیمارهای شاهد و پرتو دیده به ترتیب به ۳۵۴۵ mg N / 100g flesh، ۳۴۱۴، ۲۷۴۵ و ۲۰۶۴ رسید. همچنین با ارزیابی های ارگانولپتیک مشخص شد که زمان ماندگاری تیمارهای پرتودیده ۲۵ KGY و ۵ تا ۳ ماه و تیمار پرتودیده ۱ KGY تا ۱۵ ماه در مقایسه با تیمار شاهد، افزایش نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.