تاثیر حذف هورمون اتیلن با استفاده از نانوزئولیت های پوشش داده شده با پرمنگنات پتاسیم بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی کاهوی سالادی و کلم چینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر حذف هورمون اتیلن با استفاده از نانوزئولیت های پوشش داده شده با پرمنگنات پتاسیم بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی کاهوی سالادی و کلم چینی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر حذف هورمون اتیلن با استفاده از نانوزئولیت های پوشش داده شده با پرمنگنات پتاسیم بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی کاهوی سالادی و کلم چینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر حذف هورمون اتیلن با استفاده از نانوزئولیت های پوشش داده شده با پرمنگنات پتاسیم بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی کاهوی سالادی و کلم چینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر حذف هورمون اتیلن با استفاده از نانوزئولیت های پوشش داده شده با پرمنگنات پتاسیم بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی کاهوی سالادی و کلم چینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

اتیلن در فساد میوه ها و سبزی های برگی عامل موثری می باشد. به منظور بررسی اثر کاهش اتیلن بر عمر انبارمانی کاهوی سالادی و کلم چینی، آزمایشی به صورت فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار با ۲ عامل نوع سبزی برگی (کاهو یا کلم) و دستگاه حاوی گرانول های نانوجاذب اجرا شد. تیمارها شامل حضور دستگاه جاذب در کلم چینی و یا کاهوی سالادی و تیمارهای شاهد بود. برای اندازه گیری صفات درصد افت وزنی، سفتی بافت، pH، رنگ و ارزیابی کیفیت ظاهری، در مدت ۲۱ روز نگهداری در سردخانه، نمونه برداری از آن ها در لحظه صفر و در دوره های ۷ روزه انجام شد. نتایج نشان دادند که استفاده از دستگاه حاوی نانوجاذب، بر خصوصیات کیفی مورد بررسی کاهو و کلم، تاثیر معنی دار داشت. مقایسه میانگین ها نشان داد که در کلم چینی، پس از ۲۱ روز انبارمانی، بیشترین سفتی بافت (۲۰۸.۸۳N)، پایین ترین میزان کاهش وزن (۲.۹۴۵ درصد)، پایین ترین(۶.۴۲) pH ، بالاترین شفافیت رنگ (۶۳.۲۱ درصد)، بالاترین خلوص رنگ (۲۷.۸۹)، پایین ترین زاویه فام (۶۵.۲)، بالاترین شاخص کیفیت قابل رویت (۳) و پایین ترین قهوه ای شدگی بافت آوندی محل برش (۳.۸۳)، مربوط به تیمار حضور دستگاه جاذب بود. در کاهوی سالادی نیز، بیشترین سفتی بافت (۱۴۴.۳N)، پایین ترین میزان کاهش وزن (۴.۱۳ درصد)، پایین ترین(۶.۴۳) pH ، بالاترین شفافیت رنگ (۶۵.۶۱ درصد)، بالاترین خلوص رنگ (۲۸.۷۲)، پایین ترین زاویه فام (۶۵.۴۲)، بالاترین شاخص کیفیت قابل رویت (۲.۳۳) و پایین ترین قهوه ای شدگی بافت آوندی محل برش (۳)، مربوط به تیمار حضور دستگاه جاذب بود. بنابراین حضور نانوجاذب ها از کاهش وزن، پلاسیدگی (کاهش سفتی بافت)، کاهش شفافیت و خلوص رنگ، فساد و کاهش کیفیت ظاهری، در کاهو و کلم جلوگیری نموده و سبب افزایش عمر انبارمانی این سبزی های برگی شد.

کلید واژه: نانوجاذب، اتیلن، انبارمانی، سردخانه، کاهو، کلم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.