بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی بر رشد و تولید انتروتوکسین E باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی بر رشد و تولید انتروتوکسین E باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی بر رشد و تولید انتروتوکسین E باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی بر رشد و تولید انتروتوکسین E باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی بر رشد و تولید انتروتوکسین E باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213 :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۱۰
گیاه آویشن شیرازی از گیاهان دارویی در طب سنتی ایرانی بوده و بررسی اثرات ضدمیکروبی آن در زمینه مواد غذایی بر باکتری های بیماری زای مهم و عامل مسمومیت غذایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس ضروری به نظر می رسد.هدف: هدف این مطالعه، بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی بر رشد و تولید انتروتوکسینE استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213 می باشد.روش بررسی: حداقل غلظت بازدارنده رشد (MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) اسانس آویشن شیرازی برای استافیلوکوکوس اورئوس، تاثیر غلظت های تحت بازدارنده اسانس بر رشد و تکثیر باکتری طی ۷۲ ساعت کشت و تولید انتروتوکسین E در مجاورت غلظت های تحت بازدارنده در دو دمای ۲۵ و ۳۵ درجه سانتی گراد تعیین شد.نتایج MIC :و MBC اسانس آویشن شیرازی به ترتیب ۰.۰۳ و ۰.۰۴ درصد به دست آمد. نتایج کشت در ۲۵ و ۳۵ درجه سانتی گراد نشان می دهد که غلظت MIC75 درصد در ۲۵ درجه سانتی گراد و ۳۵ درجه سانتی گراد در ۷۲ ساعت رشد باکتری را، نسبت به گروه کنترل، ۳ لوگ کاهش داده است. مجاورت باکتری با اسانس در هر دو دما باعث کاهش تولید انتروتوکسین E شده و افزایش غلظت اسانس به ۰.۰۱۵ درصد و ۰.۰۲۲ درصد اثر بازدارندگی معنی داری بر تولید انتروتوکسینE گذارد.نتیجه گیری: می توان از این اسانس در غلظت بازدارنده رشد جهت جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و در غلظت های تحت بازدارنده جهت جلوگیری از تولید انتروتوکسین و یا کاهش تولید آن در صنایع غذایی استفاده نمود.
کلید واژه: آویشن شیرازی، استافیلوکوکوس اورئوس، انتروتوکسین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.