عوامل موثر بر افزایش باکتری های رشته ای و تاثیر آن در گرفتگی غشای MBR
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
عوامل موثر بر افزایش باکتری های رشته ای و تاثیر آن در گرفتگی غشای MBR دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد عوامل موثر بر افزایش باکتری های رشته ای و تاثیر آن در گرفتگی غشای MBR کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثر بر افزایش باکتری های رشته ای و تاثیر آن در گرفتگی غشای MBR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن عوامل موثر بر افزایش باکتری های رشته ای و تاثیر آن در گرفتگی غشای MBR :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آب و فاضلاب
تعداد صفحات :۱۰
بیش از ۹۰ درصد تصفیه خانه فاضلاب شهرهای کشور از سیستم لجن فعال استفاده می کنند که در حال حاضر به دلیل بار ورودی زیاد، کارایی مناسبی ندارند. به منظور ارتقای عملکرد این سیستم ها و همچنین کاهش میزان لجن مازاد تولیدی، می توان از یک سیستم UASB به عنوان پیش تصفیه برای کاهش بار آلی ورودی به سیستم لجن فعال و برای افزایش کیفیت فاضلاب تصفیه شده خروجی به جای استفاده از حوض ته نشینی از غشا (تبدیل لجن فعال به بیوراکتور غشایی) استفاده کرد. در این مطالعه اثر تغییر شرایط خوراک به دلیل استفاده از راکتور UASB به تانک هوادهی در تغییر جمعیت و نوع ریزاندام ها، تغییر مقدار باکتری های رشته ای، COD و TS پساب خروجی و گرفتگی غشا در سیستم MBR مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که در اثر تغییر قابل توجه ماهیت فاضلاب اولیه (ایجاد یون سولفید و استات) به ورودی سیستم MBR، جمعیت باکتری های رشته ای از ۵ به ۱۰۰ Count/mL افزایش پیدا کرد. اگر چه این افزایش تاثیر چندانی بر روی گرفتگی غشا نشان نداد. بر اثر افزایش غلظت MLSS و در نتیجه کاهش اکسیژن محلول به زیر ۱ میلی گرم در لیتر، تعداد باکتری های رشته ای از ۱۰۰ به ۴۰۰ Count/mL افزایش یافت. با افزایش باکتری های رشته ای، فشار انتقالی غشا از ۱.۵ به ۳.۵ کیلو پاسکال رسید و در نتیجه مقاومت کلی در مقابل شار خروجی دچار افزایش شدیدی گردید. برای کاهش تعداد باکتری های رشته ای از هیپوکلریت کلسیم با دز ۱۰ g Cl2/ Kg MLSS day استفاد شد، به طوری که بعد از ۵ روز میزان باکتری های رشته ای بدون اینکه جمعیت دیگر ریزاندام ها کاهش چشمگیری یابند، از ۴۰۰ به ۱۰۰ Count/mL کاهش یافت و به همین ترتیب روند افزایشی فشار انتقالی غشا نیز متوقف شد.
کلید واژه: MBR، UASB، باکتری های رشته ای، ریزاندام های شاخص و گرفتگی غشا، غلظت اکسیژن محلول
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.