اثر فصل کاشت بر رشد و ترکیبات شیمیایی اسانس زنیان (Carum capticum L) تحت شرایط تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر فصل کاشت بر رشد و ترکیبات شیمیایی اسانس زنیان (Carum capticum L) تحت شرایط تنش شوری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر فصل کاشت بر رشد و ترکیبات شیمیایی اسانس زنیان (Carum capticum L) تحت شرایط تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فصل کاشت بر رشد و ترکیبات شیمیایی اسانس زنیان (Carum capticum L) تحت شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر فصل کاشت بر رشد و ترکیبات شیمیایی اسانس زنیان (Carum capticum L) تحت شرایط تنش شوری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : داروهای گیاهی
تعداد صفحات :۱۰
مقدمه و هدف: زمین هایی که با مشکلات شوری آب مواجه هستند می توانند از طریق کشت گیاهان داروئی بومی متحمل به شوری مورد بهره برداری قرار گیرند. کمیت و کیفیت گیاهان دارویی، طی فصل های مختلف متغیر است. لذا، این مطالعه به منظور بررسی اثر فصل کشت بهاره و تابستانه بر صفات رویشی و ترکیبات اسانس زنیان (Carum capticum L.) تحت ننش شوری آب آبیاری انجام شد.روش تحقیق: تیمارهای شوری با هدای الکتریکی شامل ۰.۳، ۴، ۸ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر از مرحله قبل از گلدهی زنیان در میکروپلات های مستقر در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان (اصفهان) اعمال شد. صفات رویشی گیاه و هم چنین ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه زنیان با استفاده از GC-MS مورد تجزیه قرار گرفتند.نتایج و بحث: با افزایش شوری میانگین ارتفاع گیاه در کشت بهاره کاهش و میانگین تعداد انشعاب در کشت تابستانه افزایش یافت. متوسط ارتفاع گیاه، تعداد چتر، تعداد گل چتر اصلی و تعداد گلچه چتر اصلی در کشت تابستانه بیش از کشت بهاره بود. اثرات متقابل شوری و فصل کاشت بر صفات رویشی زنیان نشان داد که بیشترین میزان ارتفاع در شوری ۴ds/m در کشت تابستانه و کمترین میزان در شوری ۱۲dS/mدر کشت بهاره به دست آمد. بیشترین تعداد گل چتر اصلی در کشت تابستانه و شوری ۱۲dS/m و کمترین آن در کشت بهاره در همان شوری حاصل شد. در کشت بهاره تعداد ۱۰ و در کشت تابستانه تعداد ۱۳ ترکیب مختلف در اسانس میوه شناسایی شد که مهمترین جزء آن ها به ترتیب تیمول و گاماترپینن بود.توصیه کاربردی/صنعتی: با توجه به کاربرد وسیع ترکیب تیمول در داروسازی و صنایع غذایی و نتایج حاصل از تحقیق حاضر به نظر می رسد که امکان کشت گیاه زنیان در خاک های با درجه شوری نسبتا بالا (EC=12 دسی زیمنس بر متر) جهت زراعت متابولیک تیمول در فصل بهار وجود دارد.
کلید واژه: اسانس زنیان، شوری آب آبیاری، فصل کشت، اسانس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.